/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
de la - EUR
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
Proiect casa Parter Chloe
no_image_found
Plan Parter - 161.63mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
5.43 mp
2. Depozitare:
6.42
3. Spatiu tehnic:
6.06
4. Bucatarie:
16.84 mp
5. Living + Dining:
27.25 mp
6. Baie:
4.47 mp
7. Sas:
3.82 mp
8. Baie:
4.13 mp
9. Dormitor matrimonial:
18.50 mp
10. Dormitor:
12.14 mp
11. Terasa:
33.09 mp
12. Garaj:
23.48 mp
Suprafata utila totala:
161.63 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Ești în căutarea locuinței care să răspundă întocmai cerințelor tale? Proiect casa parter 2 dormitoare Chloe este răspunsul. Echipa Hauze este gata să îți ofere standarde înalte de profesionalism, calitate și confort. Locuința este un exemplu de armonie, bun gust și inovație. Este destinată familiilor de 2-4 persoane. Are o formă dreptunghiulară și prezintă zone asimetrice interesante, care vor oferi o pată de culoare spectrului vizual. Suprafața utilă este de  128.5 mp, ceea ce îți va permite să te bucuri în liniște de activități relaxante petrecute în aer liber.

Arhitecții de la Hauze pun suflet în fiecare proiect realizat. De asemenea, oferă o atenție deosebită detaliilor tehnice, ceea ce asigură durabilitate și rezistență. Proiectul de casă Chloe prezintă următoarele caracteristici:

-          În ciuda spațiului compact, zona de zi este delimitată eficient de cea de noapte. Living-ul este combinat cu zona de servire a mesei și oferă un spațiu de 27.25 mp, pentru un plus de confort și funcționalitate.

-          Gătitul nu va mai reprezenta o problemă datorită bucătăriei de 16.84 mp. Încăperea îți oferă suficient spațiu pentru a realiza chiar și cele mai complexe rețete.

-         Prezintă 2 dormitoare de 12.14 și 18.50 mp. Dimensionarea eficientă îți va permite să te bucuri de o atmosferă intimă și relaxantă. Tocmai de aceea, vei uita de factorii de stres și îți vei reîncărca rapid bateriile.

-          Camera tehnică de 6.06 mp și spațiul pentru depozitare de 6.42 mp îți va permite să eficientizezi procesul de organizare. Fiecare obiect va fi amplasat inteligent pentru a evita supraaglomerarea.

-          Prezintă un garaj de 23.48 mp în care poți integra cu succes mașina personală. Este suficient loc și pentru diverse ustensile sau instrumente auto.

Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa parter 2 dormitoare?

Hauze își îmbunătățește constant serviciile pentru a-ți putea oferi locuința la care ai visat dintotdeauna. Arhitecții analizează constant noile tendințe și încearcă să asimileze din ce în  ce mai multe informații și experiențe practice. Tocmai de aceea, riscul apariției eventualelor probleme tehnice va fi redus semnificativ. În ceea ce privește privește proiect casa parter te vei bucura de o serie numeroasă de beneficii:

-          Personalizare – Fiecare proiect este special în felul său. Nouă ne plac alternativele ingenioase, care sunt capabile să stârnească emoții și să se adapteze imediat personalității locatarului. Tocmai de aceea, îți oferim posibilitatea de a interveni în faza de proiectare și execuție. Rezultatul final te va surprinde cu siguranță.

-          Profesionalism – Ne ținem de cuvânt și respectăm cu strictețe datele limită. În cazul în care apar probleme sau neînțelegeri, clientul va fi informat imediat. Suntem serioși și atenți la detalii, dar în același timp ne place să definitivăm colaborări profitabile, bazate pe transparență și prietenie.

-          Design modern – Proiectul de casă Chloe este un mix inedit de culori, finisaje și forme. Tocmai de aceea, pare desprinsă din filmele SF. Invitații tăi vor fi cu siguranță surprinși de armonia cu care se îmbină elementele estetice atât în interior, cât și în exterior.

-          Confort – Locuința Chole este perfectă pentru cuplurile care își doresc să se bucure de intimitate și confort. Fiecare încăpere este dimensionată inteligent.

-          Momente de liniște – Terasa exterioară este locul în care te poți bucura de activități dinamice alături de familie sau prieteni. Te poți relaxa, de asemenea, în timp ce savurezi o cafea aromată și citești o carte interesantă.

 Echipa Hauze este gata să îți ofere construcții durabile și inedite din punct de vedere al design-ului!

Dacă și tu îți dorești un loc modern și adaptat în funcție de personalitatea ta alege cu încredere proiect casa parter 2 dormitoare!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

3

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

125.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

3

Dormitoare

2

Bai

169

Amprenta la sol

130

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Robin – 182mp

3

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

149

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

3

Dormitoare

2

Bai

160

Amprenta la sol

138.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

3

Dormitoare

2

Bai

151

Amprenta la sol

135.50

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
159
2. Suprafata desfasurata:
159
3. Suprafata utila:
128.5
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
159
2. Suprafata desfasurata:
159
3. Suprafata utila:
128.5
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu