/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

Proiect casa mica Ruby
Proiect casa mica Ruby
Proiect casa mica Ruby
Proiect casa mica Ruby
de la - EUR
Proiect casa mica Ruby
Proiect casa mica Ruby
Proiect casa mica Ruby
Proiect casa mica Ruby
Plan Parter
Plan Parter - 135.5mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
8.82 mp
2. Hol:
11.53 mp
3. Grup Sanitar + Dus:
5.46 mp
4. Baie:
11.62 mp
5. Depozitare:
8.82 mp
6. Bucatarie:
11.26 mp
7. Living + Dining:
27.82 mp
8. Spatiu Tehnic:
7.29 mp
9. Dormitor:
14.30 mp
10. Dormitor:
13.91 mp
11. Dormitor:
14.67 mp
Suprafata utila totala:
135.5 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Realizat cu grijă de specialiști în domeniu, proiect casa mica parter 3 dormitoare impresionează prin detaliile nonconformiste pe care le integrează. Elegantă și spațioasă, locuința este destinată familiilor de 4-5 persoane. Dispune de un acoperiș clasic în două ape și de o structură de rezistență simplă. Albul este combinat ingenios cu accentele de piatră naturală pentru a crea efecte vizuale inedite. Arhitecții Hauze sunt atenți la fiecare detaliu pentru a oferi clienților rezultatele așteptate. În faza de proiectare, totul este aliniat la standarde înalte de precizie și eficiență în așa fel încât să nu intervină probleme tehnice.

Proiectul de casă Ruby este un exemplu de calitate și funcționalitate. Specificațiile tehnice impecabile pe care le prezintă stau la baza definirii confortului și bunului gust. Câteva dintre ele sunt:

-          Cele trei dormitoare de 14.67, 14.30 și respectiv 13.91 mp îți vor oferi confortul de care ai nevoie. De asemenea, ceilalți membri ai familiei se vor bucura de intimitate și momente de relaxare. Tocmai datorită dimensionării inteligente, vei putea face alegeri personalizate din punct de vedere al design-ului.

-          Bucătăria de 11.26 mp este deschisă către zona de living și dining care oferă 27.82 mp. Tocmai de aceea, mesele în familie vor arăta altfel. Lângă bucătărie este amplasată, de asemenea, o cameră de 8.82 mp destinată depozitării alimentelor. Tocmai de aceea, nu vei mai întâmpina probleme în ceea ce privește organizarea.

-          În camera tehnică de 7.29, amplasată lângă dormitoare, poți integra centrala și alte ustensile.

-          Accesul în locuință se va realiza printr-un vestibul de 8.82 mp și un hol de 11.53 mp. Ambele au rolul de a delimita clar zonele de zi și cele destinate odihnei.

-          Baia de 11.62 mp îți oferă suficient spațiu pentru a amenaja după bunul plac, fără a da senzația de prea plin.

 De ce să alegi proiect casa mica parter 3 dormitoare Ruby?

Hauze îți oferă o gamă diversificată de locuințe. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că nimic nu devine prea greu. Am integrat în portofoliul profesional numeroase proiecte, indiferent de gradul de complexitate implicat. Fiecare a avut la bază o poveste specială, la care am lucrat cu profesionalism și seriozitate. În cazul unui proiect casa mica Ruby, noii locatari se vor bucura de:

-          Posibilitatea de a personaliza – Pentru noi este foarte important să oferim clienților noștri locuințe care să îi reprezinte în totalitate. Tocmai de aceea, proiectul poate fi realizat în oglindă sau poate fi modificat în funcție de preferințe. Echipa Hauze îți va oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a definitiva alternativa potrivită pentru tine.

-          Materiale premium – Atât în faza de proiectare, cât și în cea de execuție, utilizăm doar aparate și materiale de calitate superioară. Suntem atenți la noile apariții și încercăm să ne perfecționăm pe zi ce trece. Tocmai de aceea, nu vei avea probleme în ceea ce privește apariția diverselor erori tehnice. În plus, dispunem de personal calificat, care va fi atent la fiecare detaliu.

-          Confort – Spațiile sunt create în așa fel încât să îți creeze o atmosferă relaxantă și să dea senzația de armonie. Fiecare element se va îmbina armonios pentru a crea un întreg perfect.

-          Prețuri avantajoase – Achiziționarea unei locuințe înseamnă o investiție destul de mare. Însă, la Hauze încercăm să combinăm utilul cu plăcutul și să răspundem întocmai cerințelor speciale pe care le prezintă clienții. Astfel, suma finală investită pentru achiziționarea proiectului de casă Ruby va fi una avantajoasă.

Mizează pe calitate și eficiență și alege cu încredere proiect casa mica parter 3 dormitoare din gama Ruby!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

3

Dormitoare

2

Bai

160

Amprenta la sol

138.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

3

Dormitoare

2

Bai

169

Amprenta la sol

130

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Robin – 182mp

3

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

149

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
151
2. Suprafata desfasurata:
151
3. Suprafata utila:
135.50
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
151
2. Suprafata desfasurata:
151
3. Suprafata utila:
135.50
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Cum să decorezi un proiect casa fără să găurești pereții?
Vrei să transformi un proiect casa simplist în propria oază de liniște și relaxare? După etapele de execuție, amenajarea locuinței reprezintă următorul și cel mai important pas ....
Citeste mai mult
25 Iunie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu