/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

Proiect casa Parter Freya
Proiect casa Parter Freya
Proiect casa Parter Freya
Proiect casa Parter Freya
de la 80.170 EUR
Proiect casa Parter Freya
Proiect casa Parter Freya
Proiect casa Parter Freya
Proiect casa Parter Freya
Plan Parter
Plan Parter - 130.58mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
5.03 mp
2. Hol:
6.86 mp
3. Grup sanitar:
1.60 mp
4. Bucatarie:
12.16 mp
5. Dining :
14.80 mp
6. Living:
21.80 mp
7. Camera tehnica:
4.67 mp
8. Birou:
6.60 mp
9. Baie:
5.67 mp
10. Hol:
8.02 mp
11. Dormitor:
12.23 mp
12. Dormitor:
12.21 mp
13. Depozitare:
2.19 mp
14. Dormitor matrimonial:
16.74 mp
Suprafata utila totala:
130.58 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Ți-ai dorit dintotdeauna să te bucuri de o locuință spațioasă, care să integreze elemente estetice moderne? Ei bine proiect casa parter 3 dormitoare din gama Freya se va ridica în mod sigur la nivelul așteptărilor tale. Ceea ce o transformă în alternativa ideală pentru tine este atenția la detalii integrată în faza de proiectare. Arhitecții Hauze sunt profesioniști în domeniu și reușesc să definitiveze de fiecare dată rezultate impecabile. Indiferent de complexitatea cererilor, fiecare proiect este dus la bun sfârșit.

Materialele pe care le utilizăm pentru realizarea proiectului de casa Freya se remarcă prin caracteristicile durabile și rezistente în fața șocurilor diverse. Datorită lor, problemele tehnice vor fi evitate cu succes. Însă, locuința oferă și alte detalii impresionante:

-          Zona de zi este în regim open space, ceea ce va reprezenta un plus de confort și funcționalitate. Bucătăria de 12.19 mp este combinată cu living-ul de 21.80 mp și zona de servit masa care oferă un spațiu de 14.80 mp. Tot în zona de zi vei regăsi un birou de 6.60 mp în care te poți retrage pentru a rezolva diverse sarcini. Atmosfera caldă, de familie este accentuată prin intermediul luminii naturale care pătrunde în locuință prin fereastra pe colț.

-          Zona de noapte este delimitată de cea de zi printr-un hol care oferă 8.02 mp. Aici primează exlusiv intimitatea. Tocmai de aceea, au fost integrate 3 dormitoare de 12.23, 12.21 mp și respectiv 16.74 mp pentru cel matrimonial.

-          Fiecare zonă dispune de propriul grup sanitar pentru a eficientiza realizarea activităților zilnice.

-          Locuința dispune și de un garaj cu dimensiunea de 25.52 mp. Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește parcarea mașinii.

-          Vestibulul poziționat la intrare și camera de depozitare aflată în zona de noapte îți vor fi de folos în ceea ce privește organizarea lucrurilor personale.

De ce să alegi un proiect casa parter 3 dormitoare din gama Freya?

Fiecare locuință realizată de echipa Hauze ascunde în spate mult efort și implicare. Sunt respectate cu strictețe standardele înalte de siguranță și funcționalitate. Tocmai de aceea, proiect casa parter din gama Freya este o alegere inspirată din mai multe puncte de vedere:

-          Poate fi personalizată după bunul plac – Ori de câte ori simți nevoia, poți sugera îmbunătățiri sau modificări ale proiectului. Scopul principal pe care îl urmează specialiștii Hauze este să ofere locuințe adaptate în funcție de personalitatea fiecărui client. Tocmai de aceea vor soluția eficient fiecare problemă pentru a facilita o colaborare armonioasă.

-          Oferă o terasă exterioară generoasă – Vremurile actuale au reprezentat o izolare de frumusețile naturii înconjurătoare. Însă, locuința Freya îți permite să te relaxezi în timp ce te bucuri de liniște și priveliști unice. Terasa dispune de suficient spațiu pentru a servi masa în aer liber sau să petreci alături de cei dragi ție.

-       Prezintă o arhitectură impresionantă – Locuința este placată cu piatră naturală și integrează elemente arhitecturale nordice. Rezultatul final va crea efecte vizuale impresionante, care vor atrage din prima toate privirile. Interiorul, de asemenea, mizează pe armonie și abordează un stil de amenajare modern. Obiectele de mobilier se vor completa pentru a crea un întreg perfect.

-          Echipamentele utilizate în faza de proiectare și execuție garantează eficiența – Calitatea este cea mai profitabilă investiție. Tocmai de aceea, experții Hauze realizează fiecare etapă a activităților de proiectare și execuție cu grijă cu ajutorul variantelor premium, de ultimă generație.

Încă mai stai pe gânduri? Alege și și tu proiect casa parter 3 dormitoare din gama Freya și bucură-te de avantajele numeroase pe care le oferă!

La Hauze definim excelența în materie de proiectare și execuție a locuințelor. Deținem personal calificat în domeniu și tehnici de lucru moderne.

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

3

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

125.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

3

Dormitoare

2

Bai

160

Amprenta la sol

138.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

3

Dormitoare

2

Bai

151

Amprenta la sol

135.50

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Felicity – 149mp

3

Dormitoare

2

Bai

149

Amprenta la sol

123

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
169
2. Suprafata desfasurata:
169
3. Suprafata utila:
130
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
80.170 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
125.535 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
169
2. Suprafata desfasurata:
169
3. Suprafata utila:
130
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
80.170 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
125.535 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu