/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

Proiect casa Parter Gwen
Proiect casa Parter Gwen
Proiect casa Parter Gwen
Proiect casa Parter Gwen
de la - EUR
Proiect casa Parter Gwen
Proiect casa Parter Gwen
Proiect casa Parter Gwen
Proiect casa Parter Gwen
Plan Parter
Plan Parter
Plan Parter - 132.71mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.35 mp
2. Hol:
7.33 mp
3. Baie:
5.30 mp
4. Bucatarie:
10.85 mp
5. Living + Dining:
29.58 mp
6. Spalatorie:
3.28 mp
7. Baie:
2.72 mp
8. CT:
7.19 mp
9. Dormitor:
14.67 mp
10. Dormitor:
12.03 mp
11. Dormitor:
14.27 mp
12. Garaj:
22.14 mp
Suprafata utila totala:
132.71 mp
Descrierea proiectului

Potrivit pentru toate gusturile și preferințele, proiect casa parter 3 dormitoare oferă standarde înalte de confort și funcționalitate. Locuința are un acoperiș de tip terasă și este construită pe un singur nivel. Forma este una minimalistă, modernă, care îmbină elemente de design atente la detalii. Este destinată familiilor de 3-4 persoane, care își doresc un loc personalizat și inedit. Exteriorul se va combina cu interiorul pentru a definitiva un întreg armonios.

Pentru echipa Hauze imposibilul în materie de construcții nu există. Aici vei găsi profesionalism, seriozitate și responsabilitate la cote înalte. În faza de proiectare sunt luate în calcul toate riscurile care pot apărea, pentru a conferi clienților siguranța de care au nevoie. Tocmai de aceea, proiect casa parter impresionează prin detalii tehnice executate excelent:

-          Cele trei dormitoare de 14.67, 14.27 și respectiv 12.03 sunt amplasate în aripa dreaptă a locuinței. Vei avea parte, așadar, de o zonă liniștită, în care te poți relaxa așa cum se cuvine după zilele obositoare de muncă. Tot aici vei găsi două băi de 2.72 și 5.30 mp, pentru un plus de confort și intimitate.

-          În aripa stângă a locuinței se află zona de zi, compartimentată inteligent pentru a simplifica realizarea diverselor activități. Living-ul este combinat cu zona de dining și oferă 29.58 mp, ceea ce îți va permite să integrezi diverse obiecte de mobilier sau aparate electrice. Bucătăria de 10.85 mp îți va oferi suficient spațiu pentru a pregăti în liniște masa.

-          Garajul de 22.14 mp îți oferă posibilitatea de a parca în siguranță mașina familiei. Tot aici vei putea integra diverse ustensile sau truse auto.

-          Pentru un plus de relaxare și voie bună, proiectul oferă o terasă comodă, poziționată în apropierea livingului.

 Care sunt avantajele pe care le oferă proiect casa parter 3 dormitoare Gwen?

Experiența acumulată de-a lungul timpului i-a învățat pe specialiștii Hauze că perseverența continuă este cea care stă la baza succesului. Tocmai de aceea, au realizat numeroase proiecte, indiferent de gradul de complexitate implicat. Rezultatele au fost de fiecare dată excelente, tocmai datorită dorinței constante de evoluție profesională. Proiect casa mica Gwen este unul dintre exemplele cu care ne mândrim. Avantajele pe care le presupune sunt numeroase. Câteva dintre ele sunt:

-          Personalizare – La Hauze contează foarte mult să răspundem întocmai nevoilor și așteptărilor pe care le prezintă clienții. Tocmai de aceea, poți modifica planul după bunul plac. Când vine vorba de alegerea locuinței ideale, sentimentul de acasă este cel mai important. Fără el, nu te poți simți în largul tău și nu te poți bucura de momente de liniște și relaxare.

-          Design modern și funcțional – Suntem la curent cu noile tendințe în materie de amenajare interioară. Stilul modern reprezintă una dintre cele mai eficiente variante, care mizează pe combinarea dintre funcțional și efecte vizuale inedite. Tocmai de aceea, proiectul de casă Gwen impresionează prin simplitate și bun gust.

-          Profesionalism – Dispunem de o echipă cu experiență atât în domeniul arhitecturii și proiectării, cât și în cel al construcțiilor. Tocmai de aceea, eventualele probleme tehnice sau nemulțumiri vor fi îndepărtate cu succes.

-          Rapiditate și punctualitate – La Hauze ne ținem de cuvânt, indiferent de situație. Locuința va fi realizată până la data stabilită la începutul colaborării. Structura de rezistență simplă și elementele minimaliste de design sunt principalele motive pentru gradul înalt de rapiditate,

 Dacă ești de mult în căutarea locuinței perfecte, Hauze îți poate oferi rezultatele așteptate la prețuri avantajoase. Suntem serioși, profesioniști și pasionați de ceea ce facem.

Optează întotdeauna pentru calitate și alege cu încredere proiect casa parter 3 dormitoare Gwen!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Robin – 182mp

3

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

149

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

3

Dormitoare

2

Bai

169

Amprenta la sol

130

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

3

Dormitoare

2

Bai

160

Amprenta la sol

138.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
163
2. Suprafata desfasurata:
163
3. Suprafata utila:
125.38
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
163
2. Suprafata desfasurata:
163
3. Suprafata utila:
125.38
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casă - Amenajarea spațiului de lucru
Momentul gândirii și întocmirii unui proiect casă împreună cu echipa de arhitecți este foarte important pentru buna desfășurare a lucrărilor...
Citeste mai mult
24 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect de casă - Cum să-ți organizezi bucătăria?
Organizarea reprezintă cheia succesului atât în procesul de realizare al unui proiect de casă, cât și în timpul amenajării lui. Bucătăria este una dintre încăperile cel mai des...
Citeste mai mult
17 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Cele mai eficiente sisteme de încălzire
Fiecare proiect casă este unic, tocmai de aceea și soluțiile pentru care optezi trebuie să fie adaptate situației...
Citeste mai mult
10 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte casă - Cum poți obține o locuință eco-friendly?
Alternativele sustenabile pot fi abordate într-o multitudine de domeniu, inclusiv în cadrul unor proiecte casă. Astfel, fiecare dintre noi poate contribui...
Citeste mai mult
05 Aprilie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Iluminarea locuinței în mod corespunzător
Atât lumina artificială, cât și cea naturală joacă un rol important în designul locuinței tale...
Citeste mai mult
29 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Ce trebuie să știi despre locuințele duplex?
Un astfel de proiect casă presupune construirea a două locuințe individuale despărțite de un singur zid. Deși este o singură construcție, intrarea, facilitățile și grădina...
Citeste mai mult
15 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.