/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

Proiect casa Parter Skyler
Proiect casa Parter Skyler
Proiect casa Parter Skyler
Proiect casa Parter Skyler
de la - EUR
Proiect casa Parter Skyler
Proiect casa Parter Skyler
Proiect casa Parter Skyler
Proiect casa Parter Skyler
Plan Parter
Plan Parter
Plan Parter - 138.38mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
8.82 mp
2. Hol:
11.53 mp
3. Grup Sanitar + Dus:
5.46 mp
4. Baie:
11.62 mp
5. Depozitare:
8.82 mp
6. Bucatarie:
11.26 mp
7. Living + Dining:
30.70 mp
8. Spatiu Tehnic:
7.29 mp
9. Dormitor:
14.30 mp
10. Dormitor:
13.91 mp
11. Dormitor:
14.67 mp
Suprafata utila totala:
138.38 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter 3 dormitoare se diferențiază detașat de celelalte alternative prin aspectul impresionant. Integrează un acoperiș de tip terasă și se adaptează numaidecât terenurilor de mici dimensiuni. În exterior sunt utilizate finisaje moderne și atente la detalii pentru a armoniza cu succes rezultatul final. Este realizată pe un singur nivel și este destinată familiilor cu copii mici, vârstnicilor sau persoanelor cu dizabilități. De asemenea, reprezintă varianta ideală pentru cei ce își doresc să se conecteze cu natura și să experimenteze momente constante de relaxare.

Ceea ce stă la baza reușitei este experiența vastă pe care o integrează specialiștii Hauze în faza de proiectare. De-a lungul timpului, au asimilat atât informații teoretice, cât și practice pentru a ajunge la rezultate de succes. Tocmai de aceea, proiectul de casă Skyler prezintă detalii tehnice impresionante. Câteva dintre ele sunt:

-          Prezintă trei dormitoare de 14.67, 14.30 și respectiv 13.91 mp, pentru un plus de confort și funcționalitate. Fiecare membru al familiei se va putea bucura de spațiu personal și intimitate, indiferent de situație. De asemenea, tocmai datorită compartimentării ingenioase, vei putea găzdui fără probleme invitații peste noapte.

-          Bucătăria de 11.26 mp este deschisă către zona de living și dining care oferă 30.70 mp. Mesele în familie vor arăta altfel acum. Poți atașa în decor un șemineu, o bibliotecă voluminoasă sau un televizor.

-          Alimentele pot fi depozitate în siguranță în cămara de 8.82 mp, poziționată lângă bucătărie.

-          Accesul în locuință se face printr-un vestibul care oferă 8.82 mp. Aici poți atașa diverse cuiere sau rafturi pentru a minimiza spațiul avut la dispoziție.

-          Holul de 11.53 mp are rolul de a delimita eficient fiecare încăpere.

-          Baia de 11.62 mp este spațioasă și confortabilă. Pe lângă obiectele de mobilier, poți integra inclusiv mașina de spălat.

 Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa parter 3 dormitoare Skyler?

Echipa Hauze lucrează constant pentru a-ți oferi servicii de calitate și locuințe realizate impecabil. La noi vei găsi numeroase variante, care se vor adapta numaidecât chiar și celor mai pretențioase gusturi. Proiect casa mica Skyler este unul dintre exemplele potrivite. Avantajele pe care ți le oferi o asemenea locuință sunt numeroase. Câteva dintre ele sunt:

-          Vei putea face modificări după bunul plac. Specialiștii Hauze te vor ajuta să găsești opțiunea care te reprezintă în totalitate. Indiferent de specificitatea cerințelor, personalul nostru va realiza toate activitățile necesare pentru atingerea succesului.

-          Suprafața utilă de 138.38 mp îți va permite să te bucuri de clipe de relaxare în natură. Poți integra diverse obiecte de mobilier, pentru a da locului o notă caldă, de familie.

-          Locuința va fi gata mai repede decât ai fi crezut. Profesionalismul este cel care ne caracterizează, indiferent de situație. Folosim materiale de calitate și personal calificat pentru a eficientiza timpul de lucru. Vom stabili împreună o dată limită pe care o vom respecta cu strictețe.

-          Te vei putea bucura de un design modern, ergonomic și funcțional. Amplasarea mobilierului nu va reprezenta o problemă. În plus, elementele stilului de amenajare vor crea cu succes iluzii optice și efecte vizuale inedite.

-          Sunt luate în calcul toate riscurile care pot apărea din punct de vedere tehnic. Specialiștii Hauze utilizează doar echipamente și aparaturi moderne. Tocmai de aceea, te vei bucura de standarde înalte de confort și siguranță.

 Hauze este gata să definească imposibilul. Echipa noastră dispune de oameni pasionați de ceea ce fac și dornici să creeze locuința ideală pentru tine.  

Alege și tu proiect casa parter 3 dormitoare și bucură-te de beneficiile multiple pe care ți le oferă!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

3

Dormitoare

2

Bai

169

Amprenta la sol

130

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

3

Dormitoare

2

Bai

151

Amprenta la sol

135.50

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

3

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

125.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
160
2. Suprafata desfasurata:
160
3. Suprafata utila:
138.38
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
160
2. Suprafata desfasurata:
160
3. Suprafata utila:
138.38
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa - idei de amenajare pentru Halloween
Dacă ai achiziționat un proiect casa și vrei să-i oferi o notă personalizată, Halloween-ul devine prilejul ideal amenajării nonconformiste.
Citeste mai mult
10 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case moderne - ce mobilier nu se demodează în timp?
Tendințele se schimbă constant, mai ales când vine vorba de amenajarea unor proiecte case. Pe lângă setarea luminii și dimensionarea corectă a spațiului ....
Citeste mai mult
29 Septembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Cele mai impunătoare proiecte case din lume
Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește execuția și amenajarea locuinței, cele mai impunătoare proiecte case îți stau la dispoziție.
Citeste mai mult
27 Septembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Cu ce să vopsesc un proiect casa la exterior?
Exteriorul unui proiect casa este un element foarte important dacă vrei să creezi un design armonios.
Citeste mai mult
25 Septembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.