/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Alice – 105mp

Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Alice – 105mp

Proiect casa mica Alice
Proiect casa mica Alice
Proiect casa mica Alice
Proiect casa mica Alice
de la - EUR
Proiect casa mica Alice
Proiect casa mica Alice
Proiect casa mica Alice
Proiect casa mica Alice
Plan Parter
Plan Parter - 83.98mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
2.98 mp
2. Hol:
6.73 mp
3. Dormitor:
12.24 mp
4. GS:
1.83 mp
5. Baie:
4.49 mp
6. CT:
3.95 mp
7. Bucatarie:
5.04 mp
8. Dormitor:
12.23 mp
9. Dormitor:
12.06 mp
10. Living + Dining:
22.43 mp
Suprafata utila totala:
83.98 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa mica parter 3 dormitoare din gama Alice reprezintă alegerea ideală pentru cei care apreciază eficiența stilului de amenajare minimalist. Este destinată familiilor de 3-4 persoane și îmbină armonios calitatea și funcționalitatea. În ciuda dimensionării compacte, locuința îți va oferi suficient spațiu pentru a realiza cu succes toate activitățile zilnice.

Echipa Hauze îți pune la dispoziție variante moderne, aliniate la standarde internaționale de precizie și profesionalism. Elementul principal care stă în spatele reușitei este atenția la detalii. Arhitecții noștri au căpătat o vastă experiență în domeniu datorită numărului impresionant de proiecte realizate. În faza de proiectare se depun toate eforturile necesare pentru a răspunde întocmai nevoilor și cerințelor speciale pe care le prezintă fiecare client.

Tocmai de aceea, proiectul de casă Alice integrează detalii tehnice excelente:

-          Cele trei dormitoare de 12.23 mp, 12.06 mp și respectiv 12.24 mp sunt create special pentru a da viață unor încăperi personalizate. Aici te poți bucura de momente constante de relaxare, indiferent de situație.

-          Zona de living este combinată cu cea de dining și oferă 22.43 mp. Tocmai de aceea, spațiul avut la dispoziție va fi maximizat cu succes. Te vei putea bucura, așadar, de seri liniștite alături de cei dragi.

-          Bucătăria de 5.04 mp este deschisă și este poziționată inteligent lângă living, fără a da senzația de prea plin. Astfel, efectele vizuale create vor fi armonizate fără probleme și se vor completa reciproc.  

-          Vestibulul de 2.98 mp și holul de 6.73 mp te vor ajuta să creezi o zonă funcțională, în care poți adăuga obiecte de depozitare. Există inclusiv o cameră tehnică, poziționată fix lângă vestibul, care îți va ușura munca în ceea ce privește organizarea.

 Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa mica parter 3 dormitoare?

Unul dintre scopurile principale pe care le prezintă Hauze este să dea viață unor locuințe care să atragă atenția de la prima vizualizare. Împachetăm inteligent elementele de design moderne în moduri eficiente și funcționale pentru orice fel de nevoie. Proiect casa mica din gama Alice este un exemplu de simplitate, bun gust și eleganță. Însă, lista avantajelor pe care le integrează nu se oprește aici.

Printre ele se mai numără și:

-          Design ergonomic – Proiectul este destinat familiilor tinere, care momentan își doresc un spațiu compact. Totul este calculat și dimensionat în detaliu pentru a le oferi noilor locatari șansa de a utiliza eficient fiecare încăpere. Totuși, specialiștii noștri au avut grijă să confere locuinței un aer fresh. Nu vei avea, așadar, senzația că nu ai suficient loc.

-          Confort – La Hauze totul este gândit pentru a-ți oferi locuința la care ai visat dintotdeauna. Tocmai de aceea, utilizăm materiale și echipamente profesionale pentru a contura o atmosferă confortabilă, indiferent de situație.

-          Posibilitatea de personalizare – Locul în care trăiești ar trebui să te reprezinte în totalitate. Tocmai de aceea, specialiștii noștri îți oferă șansa de a oferi fiecărei încăperi o parte din personalitatea ta. Poți face modificări în ceea ce privește stilul de amenajare sau felul în care vor fi dimensionate camerele. În plus, echipa noastră îți va oferi sfaturi și infromații prețioase despre variantele potrivite pentru tine și tehnicile de lucru utilizate. Simplu și eficient!

De cele mai multe ori, e dificil să găsești echipa ideală când vine vorba de realizarea locuinței potrivite pentru tine. Însă, la Hauze vei găsi personal calificat în domeniu și pasionat de ceea ce face. Cu ajutorul nostru, vei avea parte de rezultatele așteptate.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa mica 3 dormitoare din gama Alice!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter si Mansarda (2 dormitoare) – Lucy – 56mp

2

Dormitoare

2

Bai

56

Amprenta la sol

78.3

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

3

Dormitoare

2

Bai

75

Amprenta la sol

110.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Sam – 130mp

3

Dormitoare

2

Bai

130

Amprenta la sol

102

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

3

Dormitoare

3

Bai

153

Amprenta la sol

208

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

2

Dormitoare

1

Bai

114

Amprenta la sol

92.48

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
105
2. Suprafata desfasurata:
105
3. Suprafata utila:
83.98
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
105
2. Suprafata desfasurata:
105
3. Suprafata utila:
83.98
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.