/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

Proiect casa Parter Nadia
Proiect casa Parter Nadia
Proiect casa Parter Nadia
Proiect casa Parter Nadia
de la - EUR
Proiect casa Parter Nadia
Proiect casa Parter Nadia
Proiect casa Parter Nadia
Proiect casa Parter Nadia
Plan Parter
Plan Parter - 198.15mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
7.26 mp
2. Spalatorie / Spatiu tehnic:
9.96 mp
3. Bucatarie:
13.97 mp
4. Living + Dining:
35.26 mp
5. Hol:
8.81 mp
6. Baie:
7.73 mp
7. Grup Sanitar:
4.22 mp
8. Dormitor matrimonial:
17.56 mp
9. Dressing:
3.06 mp
10. Dormitor:
13.67 mp
11. Dormitor:
14.23 mp
12. Garaj:
36.37 mp
13. Terasa:
26.05 mp
Suprafata utila totala:
198.15 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Cine spune că nu te poți bucura de casa visurilor tale? Proiect casa parter 3 dormitoare este o alternativă ingenioasă care îmbină armonios utilul cu plăcutul. Tocmai de aceea, se va adapta imediat cerințelor și nevoilor tale. Elementele simple sunt combinate eficient cu cele moderne, inovative. Este destinată familiilor de 4-5 persoane.

Echipa Hauze pune accent pe fiecare detaliu, tocmai de aceea răspunde chiar și celor mai complexe gusturi și preferințe. Ceea ce stă la baza succesului este profesionalismul cu care tratăm fiecare colaborare. De asemenea, caracteristicile tehnice impresionează prin calitate și funcționalitate. În cazul proiectului Nadia, locuința este gândită inteligent astfel:

-          Accesul în casă se face printr-un vestibul de 7.26 mp, ceea ce îți va permite să depozitezi eficient lucrurile personale.

-          Zona de zi este compartimentată în așa fel încât să ofere un plus de confort și dinamism. Living-ul este combinat cu zona de dining și oferă un spațiu de 35.26. Aici poți experimenta momente de relaxare petrecute alături de cei dragi ție. Poți adăuga un șemineu care să confere un plus de eleganță zonei.

-         Zona de noapte integrează 3 dormitoare confortabile de 13.67, 14.23 și respectiv 17.56 mp. Lângă dormitorul matrimonial se află un dressing de 3.96 mp și o baie de 7.73 mp. Celelalte două dormitoare dispun de un grup sanitar comun. Tocmai de aceea, fiecare locatar va avea parte de momente de intimitate.

-     Prezintă un garaj de 36.37 mp, ceea ce îți va permite să parchezi în siguranță mașina personală. Tot aici poți adăuga și ustensile sau instrumente tehnice.

Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa parter 3 dormitoare?

Echipa Hauze este gata să definitiveze rezultate impecabile, indiferent de gradul de complexitate implicat. Experiența acumulată de-a lungul timpului este cea care ne-a învățat că totul poate deveni realitate dacă îți dorești cu adevărat. Tocmai de aceea, dacă alegi proiect casa parter din gama Nadia te vei bucura de o serie numeroasă de avantaje:

-      Locuința oferă o terasă spațioasă de 26.05 mp unde te poți retrage pentru a te izola de agitația cotidiană. Fie că este vorba de petreceri alături de prieteni sau momente liniștite alături de familie, atmosfera va fi definită de voie bună. Copiii vor fi de asemenea încântați să exploreze minunățiile naturii înconjurătoare.

-   Materialele utilizate în faza de execuție oferă standarde înalte de siguranță, confort și funcționalitate. Proiectul de casă Nadia este o investiție de lungă durată pe care merită să o faci. Fără prea multe eforturi te poți bucura într-un timp relativ scurt de casa la care visai de mult timp.

-       Aspectul exterior va atrage cu siguranță toate privirile. Estetica duce cu gândul la inovație și nonconformism. Sunt utilizate coloane și arcade care conferă un suflu fresh, mediteranean. De asemenea, acoperișul în două ape este modern și completează perfect efectele vizuale create de celelalte elemente.

-   Poți personaliza după bunul plac rezultatul final. Arhitecții Hauze îți oferă prototipuri ingenioase, însă nu înseamnă că nu poți aduce propria contribuție. Este important să creezi un spațiu care să te reprezinte și care să îți ofere sentimentul de acasă. Tocmai de aceea, îți suntem alături pentru a definitiva locuința dorită.

-       Raportul calitate-preț este unul avantajos. Echipa Hauze se adaptează în funcție de cerințele speciale pe care le prezintă clienții.

 Proiect casa parter 3 dormitoare este un mix ingenios de eleganță, bun gust și confort. Fiecare membru al familiei se va bucura de intimitate și momente constante de relaxare.

Hauze reprezintă soluția indicată chiar și pentru cei mai pretențioși.

Mizează pe calitate și alege-i întotdeauna pe cei mai buni!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Gwen – 163mp

3

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

125.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Felicity – 149mp

3

Dormitoare

2

Bai

149

Amprenta la sol

123

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

3

Dormitoare

2

Bai

151

Amprenta la sol

135.50

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

3

Dormitoare

2

Bai

169

Amprenta la sol

130

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Skyler – 160mp

3

Dormitoare

2

Bai

160

Amprenta la sol

138.38

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
204
2. Suprafata desfasurata:
204
3. Suprafata utila:
172.10
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
204
2. Suprafata desfasurata:
204
3. Suprafata utila:
172.10
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu