/ Proiecte de casa / Proiecte case Parter / Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Robin – 182mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Robin – 182mp

Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
de la - EUR
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Proiect casa Parter Robin
Plan Parter
Plan Parter
Plan Parter - 172.01mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
5.63 mp
2. Hol:
13.46 mp
3. Living + Dining:
18.81 mp
4. Bucatarie:
13.09 mp
5. Camara:
6.59 mp
6. Baie:
4.11 mp
7. Dormitor:
12.75 mp
8. Dormitor:
13.55 mp
9. Dormitor matrimonial:
14.86 mp
10. Baie:
5.73 mp
11. Terasa:
22.42 mp
12. Garaj:
41.01 mp
Suprafata utila totala:
172.01 mp
Descrierea proiectului

De cele mai multe ori, simplitatea devine cea mai eficientă metodă prin care poți impresiona. Proiect casa parter 3 dormitoare din gama Robin este definiția minimalismului și a funcționalității. Prezintă un acoperiș în două ape și este destinată familiilor de 4-5 persoane, care își doresc intimitate și confort. Are o suprafață de 149 mp, ceea ce oferă suficient spațiu pentru realizarea diverselor activități zilnice.

La Hauze primează întotdeauna multifuncționalitatea. Tocmai de aceea, echipa noastră de arhitecți oferă tehnici de lucru și echipamente moderne, care garantează reușita, indiferent de situație. Proiectul de casă Robin impresionează prin caracteristicile tehnice atente la detalii. Câteva dintre ele sunt:

-          Zona de zi este în regim open space. Living-ul de 18.81 mp este combinat inteligent cu bucătăria de 13.09 mp. Din living se poate ajunge pe terasă care oferă o suprafață de 22.42 mp. Tocmai de aceea, încăperea va fi iluminată armonios și te vei putea bucura de o atmosferă fresh.

-          Zona de noapte este delimitată de cea de zi prin intermediul unui hol de 13.46 mp. Locuința prezintă 3 dormitoare dimensionate după cum urmează: 12.75 mp, 13.55 mp și 14.86 mp. Vei putea face alegeri interesante din punct de vedere al mobilierului, ceea ce te va ajuta să obții confortul de care ai nevoie.

-          Cele două băi de 4.11 mp și 4.73 mp va permite fiecărui locatar să își desfășoare în liniște rutina zilnică.

-          Garajul de 41.01 mp, amplasat în aripa stângă a locuinței îți va fi de folos în ceea ce privește depozitarea ustensilelor și parcarea mașinii. Fix lângă garaj se află un spațiu tehnic de 6.59 mp în care poți integra cu succes centrala termică.

De ce să alegi proiect casa parter 3 dormitoare Robin?

La Hauze ne mândrim cu un portofoliu numeros de proiecte, realizate cu dibăcie și profesionalism. Scopul final este să îndeplinim cerințele și așteptările clienților. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că totul poate deveni posibil dacă îți dorești cu adevărat. Astfel, proiect casa parter Robin devine alternativa potrivită din mai multe motive:

-          Poate fi personalizată după bunul plac – Poți modifica rezultatul final în funcție de preferințe. O locuință care nu te reprezintă nu poate deveni „acasă”. Tocmai de aceea, te poți sfătui împreună cu echipa Hauze pentru a definitiva perfecțiunea.

-          Este proiectată de specialiști în domeniu – Personalul de care dispunem este suficient de pregătit pentru a îndeplini chiar și cele mai complexe cerințe. Sunt profesioniști care gândesc atent fiecare detaliu înainte de a-l pune în practică. Nimic nu se compară cu eficiența activităților realizate de specialiști. Fiecare etapă este tratată cu tact, răbdare și seriozitate.

-          Integrează elemente estetice inedite – În ciuda minimalismului de care dă dovadă, design-ul exterior va atrage cu siguranță toate privirile. Cromatica neutră și finisajele durabile sunt completate de arcada elegantă care împrejmuiește terasa. Ancadramentele de la ferestre integrează, de asemenea, texturi atente la detalii. Efectul vizual creat va fi unul spectaculos.

-          Este confortabilă și practică – Ce e prea mult strică, mai ales când vine vorba de construirea unei locuințe. Tocmai de aceea, fiecare aspect este creat în așa fel încât să nu dea senzația de prea plin. Camerele sunt dimensionate eficient pentru a-ți permite să realizezi fără probleme sarcinile zilnice. De asemenea, există suficient spațiu pentru depozitarea lucrurilor personale.

Hauze ți-a pregătit o gamă diversificată de locuințe, care mai de care mai impresionante. Proiect casa parter 3 dormitoare impresionează prin aspectul simplu și caracteristicile tehnice impecabile.

Mizează pe calitate și bucură-te de avantajele pe care ți le oferă echipa noastră de arhitecți!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Freya – 169mp

3

Dormitoare

2

Bai

169

Amprenta la sol

130

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Recomandat
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Ruby – 151mp

3

Dormitoare

2

Bai

151

Amprenta la sol

135.50

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Felicity – 149mp

3

Dormitoare

2

Bai

149

Amprenta la sol

123

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
182
2. Suprafata desfasurata:
182
3. Suprafata utila:
149
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
182
2. Suprafata desfasurata:
182
3. Suprafata utila:
149
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.700 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte case - Sfaturi utile pentru un iubitor de animale
Te întrebi ce presupune amenajarea unor proiecte case ideale pentru iubitorii de animale? Înainte de a începe construcția locuinței trebuie să te asiguri că proiectul este
Citeste mai mult
21 August 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - cum organizezi spațiul pe timp de vară?
Zilele călduroase de vară reprezintă o reală problemă pentru păstrarea unui ambient plăcut, mai ales în cazul unor proiecte case mici...
Citeste mai mult
19 Iulie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum să construiești pe un teren în pantă?
Realizarea unor proiecte case pe un teren în pantă este o provocare care necesită o înțelegere profundă a tehnicilor specifice de construcție.
Citeste mai mult
12 Iulie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - noi reglementări în domeniul construcțiilor
Anul 2023 vine cu noi schimbări în ceea ce privește activitățile de construire a unor proiecte case. Reglementările vizează în principal acordarea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism.
Citeste mai mult
04 Iulie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Cum să alegi finisajele pentru locuința ta?
Finisajele pentru propria locuință reprezintă unul dintre cei mai importanți și dificili pași în procesul de construcție al proiecte case. În funcție de echipa de lucru și...
Citeste mai mult
14 Iunie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case  - Plita versus aragazul clasic
Odată cu evoluția tehnologiei, putem observa o tendință în amenajarea de proiecte case: plita. Din ce în ce mai multe persoane preferă să opteze pentru...
Citeste mai mult
07 Iunie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.