/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

Proiect casa mica Caroline
Proiect casa mica Caroline
Proiect casa mica Caroline
Proiect casa mica Caroline
de la - EUR
Proiect casa mica Caroline
Proiect casa mica Caroline
Proiect casa mica Caroline
Proiect casa mica Caroline
Plan Parter
Plan Parter - 92.48mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.58 mp
2. Camara:
2.32 mp
3. Baie:
5.36 mp
4. Hol:
5.74 mp
5. Dormitor:
12.62 mp
6. Dormitor:
12.21 mp
7. Birou:
11.02 mp
8. Bucatarie:
8.20 mp
9. Living + Dining:
31.43 mp
Suprafata utila totala:
92.48 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Cu un design simplu, ergonomic și modern, proiect casa mica parter 2 dormitoare se va adapta imediat chiar și celor mai pretențioase gusturi. Tocmai datorită compartimentării eficiente, este dedicat familiilor de 2-3 persoane. Casa este realizată pe un singur nivel, însă nu oferă senzația de prea plin. Echipa Hauze gândește în detaliu fiecare activitate pentru a oferi clienților rezultatele așteptate. Feedback-ul pozitiv este cel care ne ajută să evoluăm pe zi ce trece din punct de vedere profesional.

În faza de proiectare, arhitecții Hauze au grijă să creeze spații armonioase și care să ofere noilor locatari standarde înalte de confort. Tocmai de aceea, proiectul Caroline impresionează prin detaliile tehnice realizate impecabil:

-          Prezintă două dormitoare spațioase de 12.62 și 12.21. Sunt amplasate inteligent unul în fața celuilalt, ceea ce va reprezenta un plus pentru familiile care au un copil. Fiecare va avea parte de spațiu personal și intimitate.

-          Biroul de 11.02 mp poate fi utilizat în diverse scopuri. Fie că este transformată în zonă de lucru sau de relaxare, vei putea realiza în liniște toate activitățile.

-          Bucătăria de 8.20 mp este deschisă și este combinată cu cea de living și dining care oferă 31.43 mp. Tocmai de aceea, nu vei avea probleme în ceea ce privește organizarea și depozitarea diverselor alimente sau obiecte personale. În plus, ai la planul de casă integrează și o cămară de 2.32 mp care te va ajuta să minimizezi spațiul avut la dispoziție.

-          Suprafața utilă de care te poți bucura în exterior este de 92.48 mp. Astfel, poți atașa obiecte de mobilier sau accesorii diverse, pentru un plus de originalitate și inovație.

-          În ceea ce privește aspectul estetic general, interiorul este în perfect echilibru cu exteriorul. Stilul de amenajare modern va conferi locuinței un suflu aparte, care va atrage cu siguranță toate privirile.

 

De ce să alegi proiect casa mica parter 2 dormitoare Caroline?

Alegerea locuinței potrivite nu este deloc o decizie ușoară. Trebuie să iei în calcul numeroase aspecte pentru a te convinge că totul este perfect. Totuși, echipa Hauze te va ajuta să găsești rapid varianta potrivită pentru tine și familia ta. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că imposibilul nu are definiție în materie de proiectare și execuție. Tocmai de aceea, proiect casa mica din gama Caroline devine soluția ideală pentru tine. Însă, avantajele nu se opresc aici:

-          Vei putea colabora cu experți în domeniu, care te vor ajuta să te bucuri de locuința visurilor. Specialiștii Hauze îți vor oferi ori de câte ori ai nevoie sfaturi și informații prețioase.

-          Toate detaliile pot fi personalizate cu succes. Proiectul poate fi realizat în oglindă sau poate fi adaptat în funcție de nevoile fiecărui caz în parte. Fiecare colaborare este specială în felul ei, iar noi punem la bătaie toate resursele de care dispunem pentru a oferi clienților prilejuri de bucurie.

-          Nu vei avea parte de accidente sau probleme tehnice. Materialele utilizate în faza de execuție se aliniază la standarde internaționale de calitate și eficiență. De asemenea, fiecare etapă este realizată cu grijă de personal calificat în domeniu.

-          Proiectul de casă Caroline reprezintă o investiție de lungă durată. Te vei bucura mult timp de avantajele pe care ți le oferă locuința. În plus, costurile de achiziție și întreținere sunt avantajoase.

-          În ceea ce privește design-ul, atât elementele din exterior, cât și cele din interior se vor îmbina armonios pentru a contura o locuință inedită.

 Căutările pentru locuința perfectă au luat sfârșit. Hauze îți oferă o gamă diversificată de soluții personalizate!

Alege cu încredere proiect casa mica parter 2 dormitoare Caroline!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Darcie – 108mp

2

Dormitoare

1

Bai

108.9

Amprenta la sol

88.19

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

3

Dormitoare

2

Bai

75

Amprenta la sol

110.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

2

Dormitoare

2

Bai

104

Amprenta la sol

83.30

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Sam – 130mp

3

Dormitoare

2

Bai

130

Amprenta la sol

102

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

3

Dormitoare

3

Bai

153

Amprenta la sol

208

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
114
2. Suprafata desfasurata:
114
3. Suprafata utila:
92.48
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
1
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
114
2. Suprafata desfasurata:
114
3. Suprafata utila:
92.48
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
1
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu