/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

Proiect casa mica Adele
Proiect casa mica Adele
Proiect casa mica Adele
Proiect casa mica Adele
de la - EUR
Proiect casa mica Adele
Proiect casa mica Adele
Proiect casa mica Adele
Proiect casa mica Adele
Plan Parter
Plan Parter - 83.3mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.23 mp
2. GS:
2.06 mp
3. Baie:
5.10 mp
4. CT:
5.08 mp
5. Hol:
4.85 mp
6. Birou:
9.07 mp
7. Dormitor:
12.03 mp
8. Dormitor:
12.12 mp
9. Bucatarie:
6.74 mp
10. Living + Dining:
23.02 mp
Suprafata utila totala:
83.3 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Locuința perfectă chiar există! La Hauze găsești proiecte inovative, realizate din pasiune pentru lucruri bine făcute. Proiect casa mica parter 2 dormitoare Adele este unul dintre exemplele cu care ne mândrim. Prezintă un singur nivel și este dedicată familiilor de 3-4 persoane. Simplitatea este cea care dictează rezultatul final. Însă, locuința iese în evidență prin atenția la detalii pe care o integrează la nivel tehnic și efectele vizuale nonconformiste pe care le creează. Tocmai de aceea, încă de la prima vizualizare, te vei simți ca acasă.

În spatele rezultatului final impecabil stă o muncă asiduă realizată de profesioniști în domeniu. În faza de proiectare se acordă o importanță deosebită dimensionării spațiilor pentru a răspunde întocmai cerințelor speciale pe care le prezintă clienții. Tocmai de aceea, proiectul de casă Adele prezintă numeroase avantaje de ordin tehnic:

-          Prezintă două dormitoare de 12.03 mp și 12.12 mp, amplasate inteligent lângă living. Astfel, fiecare membru al familiei va beneficia de spațiu personal și intimitate.

-          Zona de living este combinată ingenios cu cea în care se servește masa și are o dimensiune de 23.02 mp. Aici sunt integrate un șemineu și un perete special pentru atașarea televizorului sau altui dispozitiv electronic. Vei putea petrece, așadar, momente de distracție alături de cei dragi.

-          Zona de intrare este foarte bine delimitată de celelalte încăperi din locuință. Există un vestibul de 3.23 mp în care poți depozita cuiere și rafturi pentru pantofi. De asemenea, holul de 4.85 mp face trecerea către zona de zi.

-          Bucătăria de 5.10 mp este deschisă și îți permite să realizezi cu ușurință fiecare activitate.

-          Casa are forma unui pătrat cu latura de 9.5m, pentru un plus de flexibilitate și bun gust. Acoperișul este unul ascuțit, în două ape, cu o pantă de 30 de grade. Estetica excelentă din exterior îi va impresiona cu siguranță pe toți cei care trec pragul locuinței.

 De ce să alegi proiect casa mica parter 2 dormitoare din gama Adele?

Hauze a devenit, de-a lungul timpului, un etalon de responsabilitate, profesionalism și inovație. Experiența i-a învățat pe specialiștii noștri că imposibilul nu are definiție în ceea ce privește proiectarea și execuția locuințelor. Tocmai de aceea, motivele pentru care ar trebui să alegi proiectul de casă Adele sunt numeroase. Însă, ne vom rezuma doar la câteva dintre ele:

-          Aspect modern – Totul este creat cu migală pentru a conferi o armonie generală din punct de vedere estetic. Sunt utilizate elemente noi, care îți oferă confortul de care ai nevoie. În plus, personalizarea este un punct central pe care îl utilizăm în realizarea activităților. Tocmai de aceea, vei putea face modificări ori de câte ori simți nevoia.

-          Funcționalitate – Toate camerele pe care le prezintă proiect casa mica Adele combină utilul cu plăcutul într-un mod ingenios. Îți vei putea realiza cu ușurință sarcinile zilnice într-un ambient relaxant.

-          Rapiditate – Arhitecții noștri au acumulat de-a lungul timpului suficientă experiență pentru a definitiva rezultate de succes într-un timp relativ scurt. Vei avea parte, așadar, de locuința mult visată mai repede decât ai fi crezut. În plus, echipa noastră îți va sta la dispoziție ori de câte ori ai nevoie de informații suplimentare.

-          Prețuri avantajoase – Îți oferim un raport calitate-preț excelent. Ne imediat adaptăm la cerințele impuse de fiecare client în parte. Stabilim împreună toate detaliile pentru a da viață unor locuințe impresionante.

Specialiștii Hauze sunt pregătiți să transforme dorințele în materie de proiectare, arhitectură și execuție în realitate. Imposibilul nu are definiție pentru noi.

Alege cu încredere proiect casa mica parter 2 dormitoare din gama Adele!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Sam – 130mp

3

Dormitoare

2

Bai

130

Amprenta la sol

102

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Darcie – 108mp

2

Dormitoare

1

Bai

108.9

Amprenta la sol

88.19

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Alice – 105mp

3

Dormitoare

2

Bai

105

Amprenta la sol

83.98

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

3

Dormitoare

3

Bai

153

Amprenta la sol

208

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

2

Dormitoare

1

Bai

114

Amprenta la sol

92.48

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
104
2. Suprafata desfasurata:
104
3. Suprafata utila:
83.30
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
104
2. Suprafata desfasurata:
104
3. Suprafata utila:
83.30
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Cum să decorezi un proiect casa fără să găurești pereții?
Vrei să transformi un proiect casa simplist în propria oază de liniște și relaxare? După etapele de execuție, amenajarea locuinței reprezintă următorul și cel mai important pas ....
Citeste mai mult
25 Iunie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu