/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Darcie – 108mp

Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Darcie – 108mp

Proiect casa mica Darcie
Proiect casa mica Darcie
Proiect casa mica Darcie
Proiect casa mica Darcie
de la 54.490 EUR
Proiect casa mica Darcie
Proiect casa mica Darcie
Proiect casa mica Darcie
Proiect casa mica Darcie
Plan Parter
Plan Parter - 118.19mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
2.82 mp
2. Hol:
10.04 mp
3. Baie:
6.97 mp
4. CT:
5.87 mp
5. Bucatarie:
9.13 mp
6. Living + Dining:
25.31 mp
7. Dormitor:
12.20 mp
8. Dormitor:
15.85 mp
9. Terasa:
30 mp
Suprafata utila totala:
118.19 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

O alternativă mult mai compactă și ergonomică, proiect casa mica parter 2 dormitoare reprezintă soluția potrivită pentru familiile de 2-3 persoane. În ciuda aspectului simplu, locuința combină ingenios detalii complexe care vizează atât structura de rezistență cât și stilul de amenajare. Specialiștii Hauze au grijă să creeze cu profesionalism locuri impresionante. Tocmai de aceea, acordă o atenție deosebită procesului tehnic de realizare al proiectului.

Darcie se deosebește de celelalte alternative prin caracteristicile excelente pe care le prezintă:

-          Prezintă două dormitoare de 12.20 mp și respectiv 15.85 mp, ceea ce reprezintă un avantaj pentru familiile cu un copil. Fiecare va avea parte de intimitate și spații personalizate în funcție de gusturi și preferințe.

-          O singură baie de 6.97 mp va fi de ajuns pentru toți membrii familiei. Suprafața este gândită pentru a combina ingenios utilul cu plăcutul. Nu vei avea probleme, așadar, în ceea ce privește organizarea sau realizarea activităților zilnice. Simplu și eficient!

-          Spațiile destinate servirii mesei și momentelor de relaxare sunt dimensionate în așa fel încât să te bucuri mereu de o atmosferă liniștitoare. Living-ul este combinat cu zona de dining și oferă 25.31 mp, ceea ce reprezintă un plus de confort și funcționalitate.  

-          Gătitul va deveni o plăcere în bucătăria de 9.13 mp, care îți oferă suficientă libertate de a realiza rețete interesante.

-          Terasa de 30 mp a fost gândită special pentru cei care își doresc să se reconecteze cu natura. Cu ajutorul său, îți vei putea recăpăta energia după o zi petrecută în agitația cotidiană.

 

Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa mica parter 2 dormitoare?

Fiecare proiect creat de Hauze are la bază dorința de a oferi clienților locuințele la care au visat dintotdeauna. Totul este gândit în detaliu înainte de realizarea propriu-zisă a casei. Tocmai de aceea, proiecte case mici realizate de specialiștii prezintă o serie numeroasă de avantaje. În cazul variantei Darcie beneficiile de care te vei bucura sunt:

-          Confort – Fiecare încăpere oferă standarde înalte de siguranță și confort, tocmai datorită profesionalismului cu care au fost create schițele. Te vei bucura, așadar, de senzații de liniște și relaxare, indiferent de situație. Spațiul limitat nu va reprezenta o problemă în ceea ce privește definitivarea unei atmosfere calde, familiare.

-          Funcționalitate – Dimensionarea compactă a locuinței nu va reprezenta o problemă în ceea ce privește eficacitatea încăperilor. Vei putea utiliza cu succes fiecare colțișor din locuință, fie că este vorba de living, dormitor sau baie. De asemenea, poți adăuga dulapuri sau rafturi diverse, fără a da senzația de prea plin.

-          Echilibru interior-exterior – La Hauze primează exclusiv armonia tuturor componentelor. În interior totul este amenajat conform cerințelor și nevoilor aparte pe care le prezintă clienții. De asemenea, poți face orice fel de modificări în ceea ce privește stilul de amenajare. În exteriorul locuinței, toate componentele se aliniază pentru a forma un întreg perfect.

-       Suficient spațiu pentru agrement – Suprafața utilă de 88.19 mp îți va permite să experimentezi clipe maxime de distracție. Fie că este vorba de seri dinamice petrecute cu cei apropiați sau zile însorite în care te joci alături de micuțul tău, te vei simți de minune. La Hauze apreciem legăturile sincere.

De cele mai multe ori, locuința ideală este doar un vis frumos.

Însă, cu echipa Hauze imposibilul nu are definiție. Ne place să transformăm visele în realitate. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție o gamă variată de proiecte, realizate cu migală de minți iscusite.

Încă mai stai pe gânduri?

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa mica parter 2 dormitoare!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

2

Dormitoare

1

Bai

114

Amprenta la sol

92.48

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Sam – 130mp

3

Dormitoare

2

Bai

130

Amprenta la sol

102

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

2

Dormitoare

2

Bai

104

Amprenta la sol

83.30

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Alice – 105mp

3

Dormitoare

2

Bai

105

Amprenta la sol

83.98

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

3

Dormitoare

2

Bai

75

Amprenta la sol

110.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
108.9
2. Suprafata desfasurata:
108.9
3. Suprafata utila:
88.19
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
1
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
54.490 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
88.096 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
108.9
2. Suprafata desfasurata:
108.9
3. Suprafata utila:
88.19
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
1
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
54.490 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
92.732 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu