/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

Proiect casa mica Julia
Proiect casa mica Julia
Proiect casa mica Julia
Proiect casa mica Julia
de la 108.979 EUR
Proiect casa mica Julia
Proiect casa mica Julia
Proiect casa mica Julia
Proiect casa mica Julia
Plan Parter
Plan Parter - 130.04mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.19 mp
2. Hol:
4.88 mp
3. GS:
2.34 mp
4. Spalatorie:
4.87 mp
5. Bucatarie:
11.76 mp
6. Hol + Casa scarii:
11.22 mp
7. Living + Dining:
33.20 mp
8. Birou:
10.78 mp
9. Garaj:
36.73 mp
10. Spatiu tehnic:
11.07 mp
Suprafata utila totala:
130.04 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 78.1mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol:
8.39 mp
2. Dormitor:
21.43 mp
3. Dormitor:
17.93 mp
4. Dormitor:
15.15 mp
5. Baie:
5.23 mp
6. Baie:
9.97 mp
Suprafata utila totala:
78.1 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa mica parter si mansarda este definiția echilibrului dintre estetic și funcțional. Fiecare element are rolul său bine definit și dă naștere unor efecte vizuale inedite. Tocmai de aceea, asigură cu succes momente constante de relaxare și standarde înalte de siguranță și confort. Este soluția ideală pentru familiile de 3-4 persoane, care visează de mult timp la o locuință perfectă din toate punctele de vedere. Specialiștii Hauze sunt atenți la fiecare detaliu implicat în proiect pentru a oferi clienților rezultatele așteptate.

În faza de proiectare, se depun cele mai multe eforturi pentru a stabili cu succes variantele potrivite pentru fiecare caz în parte. Totul este realizat cu migală, de la definirea compartimentării până la deciziile în materie de stil de amenajare și decorațiuni. Tocmai de aceea, detaliile tehnice pe care le prezintă proiectul de casa Julia sunt impecabile:

-          Prezintă trei dormitoare spațioase de 21.43 mp, 17.93 mp și respectiv 15.15 mp. Astfel, vei putea oferi atât membrilor familiei cât și posibililor musafiri intimitatea de care au nevoie. Dormitoarele sunt poziționate la etaj, în zona mansardei, pentru un plus de confort și funcționalitate. 

-          Cele două băi de 9.97 mp și 5.23 mp sunt amplasate fix lângă dormitoare. Un asemenea lucru le va permite locatarilor să economisească timp în diminețile agitate.

-          La parter se află un birou de 10.78 mp, ceea ce îți va permite să îți realizezi cu ușurință sarcinile primite la muncă.

-          Zona de living este combinată ingenios cu cea unde se servește masa. Spațiul total pe care îl ai la dispoziție este de 33.20 mp. Serile în familie vor arăta altfel acum.

-          Proiectul include și un garaj de 36.73 mp, care îți va oferi suficient loc pentru a parca în siguranță mașina familiei. De asemenea, spațiul tehnic de 11.07, amplasat fix lângă garaj este ideal pentru depozitarea diverselor ustensile sau truse auto.

 Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa mica parter si mansarda?  

Proiectele Hauze se caracterizează prin calitate, eficiență și seriozitate. Specialiștii noștri sunt gata dea viață celor mai interesante proiecte case mici, indiferent de gradul de complexitate. Pentru noi, provocările reprezintă doar noi oportunități prin care putem evolua din punct de vedere profesional. Tocmai de aceea, proiecte case mici îți oferă numeroase avantaje. În cazul variantei Julia, te vei bucura de:

-          Estetică impecabilă – Profesioniștii Hauze sunt atenți la fiecare tendință din domeniul amenajării interioare și exterioare. Tocmai de aceea, îți oferă alternative moderne în ceea ce privește definitivarea elementelor de design. Armonia tuturor componentelor este scopul principal. Proiectul Julia îți oferă eficiența și simplitatea stilului modern de amenajare. Locuința va căpăta rapid un suflu fresh.

-          Confort sporit – Fiecare încăpere este gândită pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie. Spațiile sunt trasate în așa fel încât să nu dea senzația de prea plin. Tocmai de aceea, vei experimenta clipe de liniște, indiferent de camera în care de afli. Poți realiza inclusiv modificări în ceea ce privește design-ul. Astfel, locuința va căpăta imediat amprenta personalității tale.

-          Calitate premium – Totul este realizat la standarde internaționale de calitate. Atât în faza de proiectare, arhitecții Hauze sunt atenți să transforme obișnuitul în extraordinar. Sunt utilizate echipamente și tehnici profesionale, pentru a evita cu succes eventualele situații neplăcute.

 Hauze își dorește cu orice preț să ofere clienților său prilejuri constante de bucurie. Tocmai de aceea, îți pune la dispoziție variante ingenioase de locuințe, realizate cu migală de profesioniști în domeniu.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa mica parter si mansarda din gama Julia! Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

3

Dormitoare

2

Bai

75

Amprenta la sol

110.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (2 dormitoare) – Lucy – 56mp

2

Dormitoare

2

Bai

56

Amprenta la sol

78.3

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

2

Dormitoare

1

Bai

114

Amprenta la sol

92.48

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Sam – 130mp

3

Dormitoare

2

Bai

130

Amprenta la sol

102

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

2

Dormitoare

2

Bai

104

Amprenta la sol

83.30

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
153
2. Suprafata desfasurata:
257
3. Suprafata utila:
208
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
108.979 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
185.191 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
153
2. Suprafata desfasurata:
257
3. Suprafata utila:
208
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
108.979 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
161.036 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu