/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Annie – 107mp

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Annie – 107mp

Proiect casa Parter si Etaj Annie
Proiect casa Parter si Etaj Annie
Proiect casa Parter si Etaj Annie
Proiect casa Parter si Etaj Annie
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Annie
Proiect casa Parter si Etaj Annie
Proiect casa Parter si Etaj Annie
Proiect casa Parter si Etaj Annie
Plan Parter
Plan Etaj
Plan Parter
Plan Parter - 84.76mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
6.95 mp
2. Hol + Casa scarii:
12.70 mp
3. Baie:
5.23 mp
4. Spatiu Tehnic:
2.55 mp
5. Bucatarie:
13.83 mp
6. Living + Dining:
26.40 mp
7. Garaj:
17.10 mp
Suprafata utila totala:
84.76 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 83.7mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
10.94 mp
2. Depozitare:
3.55 mp
3. Baie:
11.18 mp
4. Dormitor:
18.74 mp
5. Dormitor:
19.64 mp
6. Dormitor:
19.65 mp
Suprafata utila totala:
83.7 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Annie se va potrivi de minune nevoilor tale. Este construită pe două niveluri și oferă o suprafață utilă de 168 mp. Reprezintă opțiunea ideală pentru familiile de trei sau patru persoane. Este confortabilă, modernă și compartimentată inteligent. Aspectul exterior este completat armonios de cel interior pentru a forma efecte vizuale inedite.

Echipa Hauze are grijă de fiecare detaliu, mai ales când vine vorba de caracteristicile tehnice. Locuința Annie a fost realizată cu iscusință de specialiști în domeniu, ceea ce îi conferă o strălucire aparte. Execuția precisă a detaliilor tehnice este principalul element care dictează reușita. Proiectul se remarcă prin următoarele aspecte:

-                     Prezintă trei dormitoare de 19.64 mp, 18.74 mp și respectiv 19.65 mp, amplasate la etaj în zona de noapte. Tot aici se află o baie de 11.18 mp, suficient de spațioasă pentru a răspunde nevoilor fiecărui membru al familiei. Fix lângă baie există un spațiu de 3.55 mp, destinat depozitării diverselor lucruri personale sau a mașinii de spălat.

-                     În zona de zi primează funcționalitatea. Fiecare încăpere este iluminată atent pentru a conferi locuinței un suflu fresh și relaxant. Living-ul de 26.40 mp  este amplasat lângă bucătăria de 13.83 în regim open space, care integrează și zona pentru luat masa. Tot aici se află o baie de 5.23 mp. Compartimentarea eficientă te va ajuta să te bucuri de o atmosferă aerisită.

-                     Garajul de 17.10 mp îți va permite să parchezi în siguranță mașina personală. Poți adăuga, de asemenea, ustensile și instrumente diverse.

-                     Accesul în locuință se realizează printr-un vestibul de 6.95 mp. Aici poți integra obiecte decorative personalizate, care să definitiveze un design unic.

 Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect parter si etaj 3 dormitoare Annie?

Nimic nu se compară cu eficiența activităților realizate de profesioniști în domeniu. Echipa Hauze este formată exclusiv din oameni specializați, care au dobândit suficientă experiență de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, proiecte casa impresionează prin calitate, confort și funcționalitate. În cazul locuinței Annie te vei bucura de:

-                     Calitate – Echipa Hauze utilizează doar echipamente și materiale premium, de ultimă generație. Tehnicile de lucru, de asemenea, sunt moderne și atente la detalii. Suntem atenți la noile tendințe care apar în domeniul construcțiilor. Tocmai de aceea, locuința Annie își va păstra proprietățile excelente odată cu trecerea timpului. Nu vor fi necesare investiții ulterioare.

-                     Compartimentare inteligentă – Camerele sunt gândite în așa fel încît să îți ofere confortul de care ai nevoie. Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește depozitarea și organizarea lucrurilor personale. Spațiile pe care le prezintă locuința îți vor permite să realizezi în liniște toate activitățile zilnice.

-                     Personalizare – Paleta gusturilor și preferințelor estetice este cât se poate de complexă și diversificată. Însă, pentru echipa Hauze nimic nu devine imposibil. Tocmai de aceea, îți oferim posibilitatea de a te consulta cu specialiștii noștri în ceea ce privește caracteristicile rezultatului final. Îți vor oferi sfaturi și informații prețioase despre amenajarea interioară și exterioară în așa fel încât să găsești opțiunea potrivită.

-                     Design unic – Locuința Annie va atrage cu siguranță toate privirile. Combină eficient elemente minimaliste și moderne pentru a definitiva iluzii optice impresionante. Armonia generală este cea care primează, indiferent de situație.

Încă mai stai pe gânduri? Alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Annie!

Echipa Hauze este gata să rezolve chiar și cele mai complexe cerințe. Suntem serioși, responsabili și profesioniști în domeniu. Cu ajutorul nostru te vei bucura de locuința la care ai visat dintotdeauna.

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Erika – 136mp

3

Dormitoare

3

Bai

136

Amprenta la sol

189

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Roa – 122mp

3

Dormitoare

3

Bai

122

Amprenta la sol

153

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Tamara – 200mp

4

Dormitoare

3

Bai

115.81

Amprenta la sol

183

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Aria – 138mp

2

Dormitoare

2

Bai

138

Amprenta la sol

169

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Pearl – 114mp

4

Dormitoare

3

Bai

114

Amprenta la sol

180

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Ivy – 127mp

4

Dormitoare

2

Bai

126

Amprenta la sol

171.2

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
107
2. Suprafata desfasurata:
214
3. Suprafata utila:
168
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
107
2. Suprafata desfasurata:
214
3. Suprafata utila:
168
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa - idei de amenajare pentru Halloween
Dacă ai achiziționat un proiect casa și vrei să-i oferi o notă personalizată, Halloween-ul devine prilejul ideal amenajării nonconformiste.
Citeste mai mult
10 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case moderne - ce mobilier nu se demodează în timp?
Tendințele se schimbă constant, mai ales când vine vorba de amenajarea unor proiecte case. Pe lângă setarea luminii și dimensionarea corectă a spațiului ....
Citeste mai mult
29 Septembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Cele mai impunătoare proiecte case din lume
Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește execuția și amenajarea locuinței, cele mai impunătoare proiecte case îți stau la dispoziție.
Citeste mai mult
27 Septembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Cu ce să vopsesc un proiect casa la exterior?
Exteriorul unui proiect casa este un element foarte important dacă vrei să creezi un design armonios.
Citeste mai mult
25 Septembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.