/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Haley – 127mp

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Haley – 127mp

Proiect casa Parter si Etaj Haley
Proiect casa Parter si Etaj Haley
Proiect casa Parter si Etaj Haley
Proiect casa Parter si Etaj Haley
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Haley
Proiect casa Parter si Etaj Haley
Proiect casa Parter si Etaj Haley
Proiect casa Parter si Etaj Haley
Plan Parter
Plan Parter - 90.86mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Hol intrare:
6.36 mp
2. Hol + Casa scarii:
11.2 mp
3. Spatiu tehnic:
9.08 mp
4. Baie:
6.22 mp
5. Dormitor:
12.07 mp
6. Living + Dining:
29.54 mp
7. Bucatarie:
16.39 mp
Suprafata utila totala:
90.86 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 80.32mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
14.64 mp
2. Dormitor:
21.34 mp
3. Dressing:
6.27 mp
4. Baie:
11.08 mp
5. Dormitor:
15.79 mp
6. Birou:
11.2 mp
Suprafata utila totala:
80.32 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Haley se va potrivi de minune chiar și celor mai complexe gusturi. Este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 171 mp. Devine alegerea potrivită pentru familiile numeroase, de trei sau patru persoane. Aspectul exterior impresionează prin formele geometrice abstracte și finisajele de calitate superioară. Locuința va atrage cu siguranță toate privirile, tocmai datorită efectelor vizuale pe care le creează.

Echipa Hauze este gata să definitiveze proiecte spectaculoase, care să se remarce prin armonie și profesionalism. Ceea ce ne ajută întotdeauna să reușim este atenția la detaliile tehnice. Locuința Haley impresionează prin caracteristicile precise și multifuncționale:

·                     Prezintă două dormitoare de 21.34 mp și 15.79 mp, amplasate în zona de noapte de la etaj. Tot aici se află o baie de 11.08 mp și un dressing 6.27 mp. Tocmai de aceea, nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește organizarea și depozitarea lucrurilor personale. Biroul de 11.2 mp este amplasat un balcon spațios unde te poți retrage pentru a-ți reîncărca bateriile după zilele obositoare de muncă.

·       Zona de zi de află la parter și este definită de confort și funcționalitate. Living-ul este combinat cu zona de luat masa și oferă un spațiu de 29.54 mp. Tocmai datorită dimensionării inteligente poți adăuga obiecte de mobilier inovative și decorațiuni personalizate, care să ofere un suflu inedit încăperii. Bucătăria de 16.39 mp este poziționată fix lângă living, dar este delimitată eficient printr-un perete. În aripa stângă a locuinței se află un dormitor de 12.07 mp, care poate fi utilizat cu succes de oaspeții care rămân peste noapte. Baia de 6.22 mp permite fiecărui locatar să realizeze în liniște activitățile zilnice.

·                     Spațiul tehnic de 9.08 mp îți va permite să integrezi cu succes atât centrala termică, dar diverse truse de ustensile.

Care sunt avantajele unui proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Haley?

Echipa Hauze este gata să îți ofere locuința ideală. Profesionalismul și experiența acumulate de-a lungul timpului sunt principalele aspecte care ne ajută să reușim de fiecare dată. Tocmai de aceea, proiecte casa parter si etaj arată impecabil și oferă numeroase beneficii locatarilor. În cazul locuinței Haley te vei bucura de:

·                     Spații innovative – Specialiștii noștri în proiectare, arhitectură și construcții sunt mereu la curent cu noile tendințe în ceea ce privește amenajarea interioară și exterioară. Tocmai de aceea, spațiile definitivate de ei sunt moderne, elegante și minimaliste. Armonia generală este principalul element care contează. Locuința Haley formează un întreg perfect și creează cu succes o atmosferă relaxantă.

·                     Soluții personalizate – Ne dedicăm fiecărui proiect și încercăm să îndeplinim întocmai fiecare cerință sau rugăminte. Tocmai de aceea, analizăm îndeaproape ceea ce își dorește clientul pentru a fi siguri că totul iese ca la carte. În cazul proiectului Haley poți modifica cu ușurință încăperile avute la dispoziție. Biroul de la etaj poate fi transformat fără probleme într-un dormitor confortabil pentru copii.

·                     Rapiditate – Personalul calificat Hauze va livra proiectul cât de repede se poate. Etapele de execuție sunt realizate de experți în domeniu, ceea ce va eficientiza timpul alocat realizării activităților.

·                     Prețuri avantajoase – Locuința Haley este o investiție durabilă care își va merita cu siguranță toți banii. Nu va trebui să economisești pentru a face modificări sau reparații ulterioare.

 Cu ajutorul specialiștilor Hauze vei avea parte de locuința ideală, la care ai visat dintotdeauna. Proiectul Haley se va potrivi de minune gusturilor tale. Este realizată cu atenție din materiale premium și oferă un design nonconformist.

Alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Haley!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter + Etaj (3 dormitoare) – Celeste – 109mp

3

Dormitoare

3

Bai

109

Amprenta la sol

171

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Tamara – 200mp

4

Dormitoare

3

Bai

115.81

Amprenta la sol

183

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Ruth – 119mp

3

Dormitoare

2

Bai

119

Amprenta la sol

165.42

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Scarlet – 120mp

3

Dormitoare

3

Bai

120

Amprenta la sol

167

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Annie – 107mp

3

Dormitoare

2

Bai

107

Amprenta la sol

168

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
126
2. Suprafata desfasurata:
233
3. Suprafata utila:
171.2
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
126
2. Suprafata desfasurata:
233
3. Suprafata utila:
171.2
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu