/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Erika – 136mp

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Erika – 136mp

Proiect casa Parter si Etaj Erika
Proiect casa Parter si Etaj Erika
Proiect casa Parter si Etaj Erika
Proiect casa Parter si Etaj Erika
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Erika
Proiect casa Parter si Etaj Erika
Proiect casa Parter si Etaj Erika
Proiect casa Parter si Etaj Erika
Plan Parter
Plan Etaj
Plan Parter
Plan Parter - 112.08mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
5.23 mp
2. Hol + Casa scarii:
12.96 mp
3. Bucatarie:
11.31 mp
4. Loc de luat masa:
12.30 mp
5. Living:
26.25 mp
6. Grup Sanitar:
1.59 mp
7. Spatiu tehnic:
10.95 mp
8. Garaj:
31.49 mp
Suprafata utila totala:
112.08 mp
Plan Etaj
Plan Etaj - 76.9mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
10.81 mp
2. Dormitor:
14.48 mp
3. Dormitor:
16.37 mp
4. Baie:
5.93 mp
5. Dormitor:
12.30 mp
6. Dressing + Baie:
17.01 mp
Suprafata utila totala:
76.9 mp
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Erika este o alternativă somptuoasă, dar în același timp minimalistă. Design-ul exterior integrează finisaje delicate și ancadramente elegante. Totuși, păstrează un suflu fresh, aerisit și modern, care completează eficient efectul vizual creat.  Este destinată familiilor numeroase de 4-5 persoane și este construită pe două niveluri. Prezintă o suprafață utilă de 189 mp care include un garaj spațios.

Echipa Hauze este formată din arhitecți profesioniști care încearcă să ofere fiecărui proiect o strălucire aparte. E vorba de multă muncă, implicare și perseverență. Toate principiile sunt împachetate în tehnici și echipamente moderne de lucru, care ne ajută să definim imposibilul din punct de vedere tehnic. Astfel, locuința Erika impresionează prin caracteristicile executate excelent:

-          Prezintă trei dormitoare de 12.30 mp, 16.37 mp și respectiv 14.48 mp, poziționate în zona de noapte a locuinței. Tot aici se află două băi de 5.93 mp și 7.34 mp, pentru un plus de confort și funcționalitate. Dressing-ul de 9.67 mp este alternativa ideală pentru a organiza eficient lucrurile personale.

-          Zona de zi este delimitată ingenios de cea de noapte prin intermediul unui hol de 12.96 mp. Bucătăria de 11.31 mp îți va permite să gătești rapid orice fel de preparat. Living-ul de 26.25 mp îți oferă suficient spațiu pentru a petrece momente unice alături de cei dragi. Vă puteți uita împreună la un film captivant sau puteți savura o băutură caldă la gura șemineului. Zona de dinning este amplasată fix lângă living și oferă un spațiu de 12.30 mp.

-          Spațiul tehnic de 10.95 mp poate fi folosit cu succes pentru a integra centrala termică sau diverse truse cu ustensile.

-          Garajul de 31.49 mp aflat în aripa stângă a locuinței îți va permite să parchezi în siguranță mașina și să o protejezi de fenomenele meteorologice extreme.

Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa parter si etaj 3 dormitoare?  

Proiectele Hauze sunt caracterizate de standarde înalte de calitate, eficiență și seriozitate. Specialiștii noștri sunt gata să creeze cele mai interesante proiecte case, indiferent de gradul de complexitate. Pentru noi, provocările reprezintă doar noi oportunități prin care putem evolua din punct de vedere profesional. Tocmai de aceea, proiectul casă din gama Erika îți oferă numeroase avantaje. Printre ele se numără:

-          Estetică impecabilă – Profesioniștii Hauze sunt atenți la fiecare tendință din domeniul amenajării interioare și exterioare. Tocmai de aceea, îți oferă alternative moderne în ceea ce privește definitivarea elementelor de design. Armonia tuturor componentelor este scopul principal. Proiectul Erika îți va oferi spații impresionante din punct de vedere estetic.

-          Confort sporit – Fiecare încăpere este gândită pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie. Spațiile sunt trasate în așa fel încât să nu dea senzația de prea plin. Tocmai de aceea, vei experimenta clipe de liniște, indiferent de camera în care de afli. Poți realiza inclusiv modificări în ceea ce privește design-ul. Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești varianta care ți se potrivește mai mult. Mizăm întotdeauna pe colaborări bazate pe transparență și prietenie.

-          Calitate premium – Totul este realizat la standarde internaționale de calitate. Atât în faza de proiectare, arhitecții Hauze sunt atenți să transforme obișnuitul în extraordinar. Sunt utilizate echipamente și tehnici profesionale, pentru a evita cu succes eventualele situații neplăcute.

 Hauze își dorește cu orice preț să ofere clienților săi prilejuri constante de bucurie. Tocmai de aceea, îți pune la dispoziție variante ingenioase de locuințe, realizate cu migală de profesioniști în domeniu.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Erika! Rezultatele finale vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Aria – 138mp

2

Dormitoare

2

Bai

138

Amprenta la sol

169

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Scarlet – 120mp

3

Dormitoare

3

Bai

120

Amprenta la sol

167

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Olivia – 154mp

4

Dormitoare

4

Bai

154

Amprenta la sol

182

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Roa – 122mp

3

Dormitoare

3

Bai

122

Amprenta la sol

153

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Recomandat
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Sabrina – 125mp

4

Dormitoare

3

Bai

125.5

Amprenta la sol

180.3

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.200 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Haley – 127mp

4

Dormitoare

2

Bai

126

Amprenta la sol

171.2

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
136
2. Suprafata desfasurata:
234
3. Suprafata utila:
189
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
136
2. Suprafata desfasurata:
234
3. Suprafata utila:
189
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casă - Amenajarea spațiului de lucru
Momentul gândirii și întocmirii unui proiect casă împreună cu echipa de arhitecți este foarte important pentru buna desfășurare a lucrărilor...
Citeste mai mult
24 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect de casă - Cum să-ți organizezi bucătăria?
Organizarea reprezintă cheia succesului atât în procesul de realizare al unui proiect de casă, cât și în timpul amenajării lui. Bucătăria este una dintre încăperile cel mai des...
Citeste mai mult
17 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Cele mai eficiente sisteme de încălzire
Fiecare proiect casă este unic, tocmai de aceea și soluțiile pentru care optezi trebuie să fie adaptate situației...
Citeste mai mult
10 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte casă - Cum poți obține o locuință eco-friendly?
Alternativele sustenabile pot fi abordate într-o multitudine de domeniu, inclusiv în cadrul unor proiecte casă. Astfel, fiecare dintre noi poate contribui...
Citeste mai mult
05 Aprilie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Iluminarea locuinței în mod corespunzător
Atât lumina artificială, cât și cea naturală joacă un rol important în designul locuinței tale...
Citeste mai mult
29 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Ce trebuie să știi despre locuințele duplex?
Un astfel de proiect casă presupune construirea a două locuințe individuale despărțite de un singur zid. Deși este o singură construcție, intrarea, facilitățile și grădina...
Citeste mai mult
15 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.