/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alyssa – 136mp

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alyssa – 136mp

Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Plan Parter
Plan Etaj
Plan Parter
Plan Parter - 103.59mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Hol + Casa scarii:
18.85 mp
2. Birou:
18.81 mp
3. Bucatarie:
18.81 mp
4. Living:
32.85 mp
5. Depozitare:
10.40 mp
6. Baie:
3.87 mp
Suprafata utila totala:
103.59 mp
Plan Etaj
Plan Etaj - 111.43mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol:
14.79 mp
2. Dormitor:
22.89 mp
3. Dormitor copil:
18.81 mp
4. Baie:
8.87 mp
5. Dormitor matrimonial:
28.00 mp
6. Dressing + Baie:
18.07 mp
Suprafata utila totala:
111.43 mp
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alyssa reprezintă alegerea ideală pentru familiile numeroase. Încăperile sunt dimensionate inteligent pentru a oferi fiecărui locatar spațiul de care are nevoie. Locuința este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 212.8 mp.  Design-ul exterior impresionează prin simplitate, eleganță și rafinament, ceea ce va atrage cu siguranță toate privirile.

Echipa Hauze pune suflet în fiecare proiect realizat. Suntem atenți la fiecare feedback primit pentru a găsi oportunități noi de evoluție. Detaliile tehnice impresionante sunt cele care ne ajută să definitivăm succesul, indiferent de situație. Proiectul de casă Alyssa se remarcă, așadar, prin specificațiile executate excelent:

-          Prezintă 3 dormitoare compartimentate eficient. Dormitorul matrimonial oferă un spațiu de 28.00 mp, ceea ce îți va permite să îți reîncarci bateriile după zilele obositoare de muncă. Fix lângă se află un dressing de 8.23 mp, pentru un plus de organizare și funcționalitate. Dormitorul alocat copiilor este de 18.81 mp, ceea ce îl face suficient de spațios pentru a evita cu succes neînțelegerile dintre frați. Tot aici se află două băi de 8.87 mp și 9.84 mp.

-          Zona de zi este delimitată de cea de noapte prin intermediul unui hol de 18.85 mp. Gătitul nu va mai reprezent o provocare greu de îndeplinit datorită bucătăriei de 18.81  mp. Living-ul este combinat cu zona de dining și oferă un spațiu de 32.85 mp. Tocmai de aceea, mesele în familie vor prinde contururi speciale.

-          Fix lângă living se află un spațiu destinat depozitării de 10.40 mp în care poți integra alimente sau diverse obiecte personale. Tot aici se află o baie de 8.48 mp.

-          Biroul de 18.81 mp poate fi folosit drept loc în care să te relaxezi după o zi obositoare sau spațiu destinat realizării sarcinilor de la muncă.

Care sunt avantajele pe care le oferă casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alyssa?

Echipa Hauze lucrează constant pentru a oferi clienților experiențe premium și locuințe durabile. Punem la bătaie toate resursele pe care le avem: specialiști în domeniu, tehnici de execuție moderne și perspective ingenioase de viitor. Tocmai de aceea, locuința Alyssa reprezintă alegerea ideală. Însă, lista avantajelor pe care le prezintă nu se oprește aici. Printre ele se numără și:

-          Confort – Fiecare încăpere impresionează prin dimensionarea spațioasă. Vei avea suficient loc pentru a integra numeroase obiecte decorative sau de mobilier. Copiii, de asemnea, se vor bucura de un spațiu doar al lor pe care îl pot folosi ca loc de joacă.

-          Siguranță – De fiecare dată când demarăm un proiect casa, suntem atenți la fiecare detaliu pentru a crea un ambient plăcut pentru toți locatarii. Materialele de calitate superioară sunt cele care garantează standardele înalte de siguranță și funcționalitate. Când vine vorba de camera copiilor, arhitecții noștri lucrează cu profesionalism pentru a îndepărta orice risc de accidentare.

-          Originalitate – Proiectele de casă sunt adesea create după planuri standard pe care arhitecții noștri le gândesc în detaliu. Însă, ne place să ieșim din tipare și să folosim principii nonconformiste. Tocmai de aceea, colaborăm deschis cu fiecare client pentru a crea un prototip care se apropie de perfecțiune. Caracteristicile personalității, dar și așteptările și nevoile pe care le prezintă clientul sunt principalele elemente pe care le luăm în calcul.

Locuința Alyssa impresionează prin armonia elementelor estetice și durabilitatea materialelor utilizate. Te vei bucura, așadar, de un loc original, care va rezista cu succes de-a lungul anilor și în care îți vei regăsi liniștea.

Alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alyssa!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Ivy – 127mp

4

Dormitoare

2

Bai

126

Amprenta la sol

171.2

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Haley – 127mp

4

Dormitoare

2

Bai

126

Amprenta la sol

171.2

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Moro – 163mp

2

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

155.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter + Etaj (3 dormitoare) – Celeste – 109mp

3

Dormitoare

3

Bai

109

Amprenta la sol

171

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Scarlet – 120mp

3

Dormitoare

3

Bai

120

Amprenta la sol

167

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
136
2. Suprafata desfasurata:
278
3. Suprafata utila:
212.8
4. Dimensiuni generale:
-
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
136
2. Suprafata desfasurata:
278
3. Suprafata utila:
212.8
4. Dimensiuni generale:
-
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Mansarda (4 dormitoare) – Mia – 119mp

4

Dormitoare

3

Bai

119

Amprenta la sol

141

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

3

Dormitoare

2

Bai

204

Amprenta la sol

172.10

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Chloe – 159mp

2

Dormitoare

2

Bai

159

Amprenta la sol

128.5

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casă - Amenajarea spațiului de lucru
Momentul gândirii și întocmirii unui proiect casă împreună cu echipa de arhitecți este foarte important pentru buna desfășurare a lucrărilor...
Citeste mai mult
24 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect de casă - Cum să-ți organizezi bucătăria?
Organizarea reprezintă cheia succesului atât în procesul de realizare al unui proiect de casă, cât și în timpul amenajării lui. Bucătăria este una dintre încăperile cel mai des...
Citeste mai mult
17 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Cele mai eficiente sisteme de încălzire
Fiecare proiect casă este unic, tocmai de aceea și soluțiile pentru care optezi trebuie să fie adaptate situației...
Citeste mai mult
10 Mai 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte casă - Cum poți obține o locuință eco-friendly?
Alternativele sustenabile pot fi abordate într-o multitudine de domeniu, inclusiv în cadrul unor proiecte casă. Astfel, fiecare dintre noi poate contribui...
Citeste mai mult
05 Aprilie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Iluminarea locuinței în mod corespunzător
Atât lumina artificială, cât și cea naturală joacă un rol important în designul locuinței tale...
Citeste mai mult
29 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Ce trebuie să știi despre locuințele duplex?
Un astfel de proiect casă presupune construirea a două locuințe individuale despărțite de un singur zid. Deși este o singură construcție, intrarea, facilitățile și grădina...
Citeste mai mult
15 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.