/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alyssa – 136mp

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alyssa – 136mp

Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
de la 116.561 EUR
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Proiect casa Parter si Etaj Alyssa
Plan Parter
Plan Parter - 103.59mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Hol + Casa scarii:
18.85 mp
2. Birou:
18.81 mp
3. Bucatarie:
18.81 mp
4. Living:
32.85 mp
5. Depozitare:
10.40 mp
6. Baie:
3.87 mp
Suprafata utila totala:
103.59 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 111.43mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol:
14.79 mp
2. Dormitor:
22.89 mp
3. Dormitor copil:
18.81 mp
4. Baie:
8.87 mp
5. Dormitor matrimonial:
28.00 mp
6. Dressing + Baie:
18.07 mp
Suprafata utila totala:
111.43 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alyssa reprezintă alegerea ideală pentru familiile numeroase. Încăperile sunt dimensionate inteligent pentru a oferi fiecărui locatar spațiul de care are nevoie. Locuința este construită pe două niveluri și prezintă o suprafață utilă de 212.8 mp.  Design-ul exterior impresionează prin simplitate, eleganță și rafinament, ceea ce va atrage cu siguranță toate privirile.

Echipa Hauze pune suflet în fiecare proiect realizat. Suntem atenți la fiecare feedback primit pentru a găsi oportunități noi de evoluție. Detaliile tehnice impresionante sunt cele care ne ajută să definitivăm succesul, indiferent de situație. Proiectul de casă Alyssa se remarcă, așadar, prin specificațiile executate excelent:

-          Prezintă 3 dormitoare compartimentate eficient. Dormitorul matrimonial oferă un spațiu de 28.00 mp, ceea ce îți va permite să îți reîncarci bateriile după zilele obositoare de muncă. Fix lângă se află un dressing de 8.23 mp, pentru un plus de organizare și funcționalitate. Dormitorul alocat copiilor este de 18.81 mp, ceea ce îl face suficient de spațios pentru a evita cu succes neînțelegerile dintre frați. Tot aici se află două băi de 8.87 mp și 9.84 mp.

-          Zona de zi este delimitată de cea de noapte prin intermediul unui hol de 18.85 mp. Gătitul nu va mai reprezent o provocare greu de îndeplinit datorită bucătăriei de 18.81  mp. Living-ul este combinat cu zona de dining și oferă un spațiu de 32.85 mp. Tocmai de aceea, mesele în familie vor prinde contururi speciale.

-          Fix lângă living se află un spațiu destinat depozitării de 10.40 mp în care poți integra alimente sau diverse obiecte personale. Tot aici se află o baie de 8.48 mp.

-          Biroul de 18.81 mp poate fi folosit drept loc în care să te relaxezi după o zi obositoare sau spațiu destinat realizării sarcinilor de la muncă.

Care sunt avantajele pe care le oferă casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alyssa?

Echipa Hauze lucrează constant pentru a oferi clienților experiențe premium și locuințe durabile. Punem la bătaie toate resursele pe care le avem: specialiști în domeniu, tehnici de execuție moderne și perspective ingenioase de viitor. Tocmai de aceea, locuința Alyssa reprezintă alegerea ideală. Însă, lista avantajelor pe care le prezintă nu se oprește aici. Printre ele se numără și:

-          Confort – Fiecare încăpere impresionează prin dimensionarea spațioasă. Vei avea suficient loc pentru a integra numeroase obiecte decorative sau de mobilier. Copiii, de asemnea, se vor bucura de un spațiu doar al lor pe care îl pot folosi ca loc de joacă.

-          Siguranță – De fiecare dată când demarăm un proiect casa, suntem atenți la fiecare detaliu pentru a crea un ambient plăcut pentru toți locatarii. Materialele de calitate superioară sunt cele care garantează standardele înalte de siguranță și funcționalitate. Când vine vorba de camera copiilor, arhitecții noștri lucrează cu profesionalism pentru a îndepărta orice risc de accidentare.

-          Originalitate – Proiectele de casă sunt adesea create după planuri standard pe care arhitecții noștri le gândesc în detaliu. Însă, ne place să ieșim din tipare și să folosim principii nonconformiste. Tocmai de aceea, colaborăm deschis cu fiecare client pentru a crea un prototip care se apropie de perfecțiune. Caracteristicile personalității, dar și așteptările și nevoile pe care le prezintă clientul sunt principalele elemente pe care le luăm în calcul.

Locuința Alyssa impresionează prin armonia elementelor estetice și durabilitatea materialelor utilizate. Te vei bucura, așadar, de un loc original, care va rezista cu succes de-a lungul anilor și în care îți vei regăsi liniștea.

Alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alyssa!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Sabrina – 125mp

4

Dormitoare

3

Bai

125.5

Amprenta la sol

180.3

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.200 EUR
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Annie – 107mp

3

Dormitoare

2

Bai

107

Amprenta la sol

168

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Pearl – 114mp

4

Dormitoare

3

Bai

114

Amprenta la sol

180

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.100 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Olivia – 154mp

4

Dormitoare

4

Bai

154

Amprenta la sol

182

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Recomandat
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
136
2. Suprafata desfasurata:
278
3. Suprafata utila:
212.8
4. Dimensiuni generale:
-
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
116.561 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
201.189 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
136
2. Suprafata desfasurata:
278
3. Suprafata utila:
212.8
4. Dimensiuni generale:
-
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
4
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.400 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
116.561 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
174.947 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu