/ Proiecte de casa / Blog / Proiect casa București – De ce să alegi un design futurist?

Proiect casa București – De ce să alegi un design futurist?

Cuprins

Proiect casa Bucuresti design futurist

Dacă vrei să definitivezi un proiect casa București special stilul futurist devine alegerea ideală. Elementele de design extravagante te vor ajuta să creezi spații personalizate, care să atragă toate privirile. Activitățile de amenajare interioară se vor ridica la rang de artă. Obiectele decorative simple, cu o structură minimalistă sunt înlocuite de cele care prezintă forme și finisaje unice. Originalitatea este cuvântul cheie când vine vorba de un asemenea stil. Tocmai de aceea, ar trebui să adaptezi fiecare decizie estetică în funcție de caracteristicile personalității tale. Pentru un plus de confort și funcționalitate, poți consulta părerea specialiștilor în domeniu.

La final, vei avea parte de numeroase avantaje. Stilul futurist îți va garanta:

-       O atmosferă fresh și aerisită – Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește organizarea spațiului. Fiecare element se îmbină armonios pentru a definitiva experiențe unice. Obiectele decorative numeroase nu sunt specifice design-ului futurist. Tocmai de aceea, nu vei avea senzația de prea plin și vei putea realiza cu ușurință fiecare activitate zilnică.

-       Efecte vizuale inedite – Stilul de amenajare futurist nu se aseamănă cu nimic din ce ai văzut până acum. A luat naștere în secolul XX în Italia și a devenit un etalon al nonconformismului, ingeniozității și extravaganței. Fiecare componentă prezintă ceva special, care va impresiona încă de la prima vedere. Predomină finisajele atente la detalii, formele geometrice abstracte și liniile perfecte, ceea ce va conferi o pată de culoare locuinței tale. În ceea ce privește paleta cromatică, nuanțele neutre de alb, bej sau gri sunt cele care dictează design-ul.

-       Multifuncționalitate – În ceea ce privește elementele tehnice, sunt specifice alternativele de ultimă generație. Aparatele electrocasnice multifuncționale sunt cele care primează. Mobilierul, de asemenea, integrează specificații ingenioase, care te vor ajuta să depozitezi eficient lucrurile personale.

 

Cum poți amenaja un proiect casa București în stil futurist?

În cazul în care te-ai hotărât să demarezi etapele de amenajare în stil futurist ar trebui să acorzi o atenție deosebită fiecărei camere. Dacă vrei ca rezultatul final să fie definit de funcționalitate și armonie vizuală este recomandat să realizezi cu tact și răbdare toate activitățile. Astfel:

-                     În cazul living-ului canapeaua este elementul central. Tocmai de aceea, ar trebui să alegi o variantă spațioasă, confortabilă și în același timp impecabilă din punct de vedere estetic. Alege formele neconvenționale și finisaje ieșite din comun.

-                     Joacă-te cu sistemele de iluminare. Alege opțiuni care oferă o intensitate potrivită pentru camera în care sunt amplasate. Și în asemenea cazuri ar trebui să jonglezi cu forme geometrice abstracte. Poți opta pentru ghirlande sau benzi luminoase. Nu uita, însă, cât de importantă este lumina naturală pentru definitivarea unui spațiu inedit. Cel mai indicat este să combini cele două variante pentru a obține echilibru vizual.

-                     În cazul decorațiunilor singurele alternative pe care le ai la dispoziție sunt tablourile, covoarele și draperiile. Tocmai de aceea, ar trebui să optezi pentru variante autentice. Alege, așadar, texturile inedite și nuanțele vii, care să completeze cu succes celelalte elemente din încăpere.

-                     În ceea ce privește dormitorul, confortul personal este cel care ar trebui să primeze, indiferent de situație. Un asemenea loc ar trebui să devină oaza ta de liniște, în care te poți retrage pentru a te izola cu succes de agitația cotidiană. Urmează-ți instinctul și adaugă doar acele alternative care te definesc. De asemenea, alege modele deosebite atât pentru pat, cât și pentru dressing, comodă sau noptieră.

 

Un proiect casa București amenajat în stil futurist te va ajuta să impresionezi plăcut și să te bucuri de momente unice.

Alege cu încredere variantele care ies din tipare!

Dacă vrei să descoperi mai multe articole despre realizarea locuințelor intră aici.

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Blogul nostru
Cum să decorezi un proiect casa fără să găurești pereții?
Vrei să transformi un proiect casa simplist în propria oază de liniște și relaxare? După etapele de execuție, amenajarea locuinței reprezintă următorul și cel mai important pas ....
Citeste mai mult
25 Iunie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu