/ Proiecte de casa / Blog / Proiect casa mica București – Cum să alegi corect mobilierul?

Proiect casa mica București – Cum să alegi corect mobilierul?

Cuprins

Proiect casa mica Bucuresti

Ai ales un proiect casa mica București, însă nu știi cum să organizezi eficient spațiul? Ei bine, încăperile de mici dimensiuni pot crea probleme în ceea ce privește definitivarea unui design spectaculos. Totuși, nu trebuie să îți faci griji. Poți transforma cu ușurință o casă mică într-un loc inedit, care să atragă toate privirile. Mobilierul este principalul element care dictează atmosfera generală. Tocmai de aceea, este recomandat să urmezi cu atenție câteva sfaturi importante în ceea ce privește alegerea obiectelor de mobilier:

-                     Optează doar pentru piesele cumpacte, dar în același timp multifuncționale. Nu încerca să aglomerezi spațiul cu alternativele de care nu ai neapărată nevoie. Ia în calcul, de asemenea, și numărul de încăperi pe care va trebui să le amenajezi și scopul fiecăreia. În  cazul dormitorului poți opta doar pentru un pat confortabil și un dressing care prezintă uși cu oglinzi. Lumina va maximiza spațiul avut la dispoziție, ceea ce îți va permite să creezi efecte vizuale jucăușe. În plus, te vei bucura de o atmosferă fresh și relaxantă. În ceea ce privește living-ul poți să rămâi doar la o canapea, un televizor și o măsuță pentru cafea.

-                     Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul și să transformi mobilierul în alternative ingenioase pentru depozitare. O asemenea decizie te va ajuta să definitivezi un stil de amenajare aerisit. Poți alege, spre exemplu, un pat care integrează sertare multiple, unde poți adăuga haine sau lucruri personale. Dacă ai ales o locuință cu mansardă poți utiliza scara pentru a integra dulapuri diverse.

-                     În ceea ce privește aspectul estetic, poți alege finisaje mate și nuanțe neutre. Pentru a oferi o pată de culoare locului poți adăuga și elemente moderne, care să iasă în evidență atât prin eleganță, dar și prin nonconformism.

Ce caracteristici ar trebui să prezinte mobilierul în cazul unui proiect casa mica București?

Pe lângă elementele estetice, ar trebui să acorzi o atenție deosebită și caracteristicilor tehnice pe care le integrează mobilierul. Nimic nu se compară cu eficiența opțiunilor profesionale, de calitate profesională. Este recomandat, așadar, să optezi pentru variante care:

-                     Rezistă cu succes șocurilor chimice sau mecanice. Tocmai pentru că spațiul nu îți permite să diversifici obiectele de mobilier, va trebui să folosești doar câteva opțiuni pentru depozitarea lucrurilor personale. Astfel, mobilierul ar trebui să prezinte caracteristici durabile excelente și să susțină cu succes obiecte de greutăți diverse.

-                     Lemnul masiv devine o alegere inspirată în asemenea situații. Un asemenea material va rezista cu succes de-a lungul timpului și nu îți va pierde proprietățile. Îngrijit corespunzător, mobilierul poate fi utilizat și de generațiile viitoare. În cazul în care este necesar, poate fi recondiționat în funcție de preferințe și stilul de amenajare abordat în locuință. Obiectele pot deveni adevărate piese de artă în cazul design-ului clasic și alternative multifuncționale și minimaliste în cazul unuia modern.

-                     E important, de asemenea, ca mobilierul să integreze un design definit de creativitate și unicitate. Nimic nu se compară cu strălucirea pe care o conferă opțiunile personalizate locuinței tale. Orientează-te, așadar, către stil ingenios, intimitate și confort, indiferent de situație.

-                     În cazul în care îți place să jonglezi cu efectele vizuale alege obiecte de mobilier ușor de manipulat. Astfel, le poți muta ori de câte ori îți dorești, fără a fi nevoie de ajutor specializat.

 

Mobilierul se numără printre cele mai importante lucruri când vine vorba de crearea unui stil de amenajare unic. În cazul unui proiect casa mica București, variantele ergonomice, funcționale, dar în același timp originale te vor ajuta să atragi toate privirile.

Cu ajutorul opțiunilor potrivite, chiar și spațiile de mici dimensiuni vor arăta spectaculos.

Dacă vrei să descoperi mai multe articole despre realizarea locuințelor intră aici.

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Blogul nostru
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu