/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter si Mansarda (2 dormitoare) – Lucy – 56mp

Proiect casa mica Parter si Mansarda (2 dormitoare) – Lucy – 56mp

Proiect casa mica Lucy
Proiect casa mica Lucy
Proiect casa mica Lucy
Proiect casa mica Lucy
de la 45.602 EUR
Proiect casa mica Lucy
Proiect casa mica Lucy
Proiect casa mica Lucy
Proiect casa mica Lucy
Plan Parter
Plan Parter - 42.93mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
2.46 mp
2. Living + Dining:
25.83 mp
3. Bucatarie:
7.13 mp
4. Spalatorie:
3.94 mp
5. Baie:
3.57 mp
Suprafata utila totala:
42.93 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 35.37mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol:
2.23 mp
2. Dormitor:
14.53 mp
3. Dormitor:
14.36 mp
4. Baie:
4.25 mp
Suprafata utila totala:
35.37 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Visezi de mult timp la o casă mică, confortabilă și elegantă? Ei bine, căutările au luat sfârșit! Proiect casa mica parter si mansarda 2 dormitoare Lucy reprezintă soluția ideală. Este dedicată familiilor de 2-3 persoane și prezintă o structură simplă, modernă. Tocmai de aceea, îți va oferi confortul și siguranța de care ai nevoie. Specialiștii Hauze lucrează constant pentru a-ți oferi alternative ingenioase în materie de construcții. Fiecare proiect realizat are la bază o poveste specială, care ne-a inspirat să evoluăm și mai mult din punct de vedere profesional.

Încă de la început, în faza de proiectare, până la momentul realizării propriu-zise a locuinței ne implicăm în totalitate. Tocmai de aceea, proiect casa mica Lucy îți oferă standarde înalte de calitate și funcționalitate. Detaliile tehnice pe care le prezintă sunt:

-          Prezintă două dormitoare de 14.53 mp și 14.36 mp amplasate la mansardă. Tot aici se află un hol de 2.23 mp și o baie de 4.25 mp. Tocmai de aceea, va fi creat cu succes un spațiu destinat exclusiv relaxării și odihnei.

-          La parter totul este aranjat în așa fel încât să îți ușureze activitățile derulate în timpul zilei. Livingul este combinat cu zona în care se servește masa și oferă  25.83 mp, pentru un plus de funcționalitate și eficiență. Aici îți poți verifica e-mailurile, poți citi o carte interesantă sau te poți bucura de momente unice alături de cei dragi. Și aici este amplasată o baie de 3.57 mp, pentru a oferi confort și intimitate fiecărui membru al familiei. De asemenea, prezintă și o zonă de 3.94 mp destinată curățării rufelor.

-          Suprafața exterioară oferă 78.3 mp care te vor ajuta să te bucuri de frumusețea naturii înconjurătoare.

 De ce să alegi proiect casa mica parter si mansarda 2 dormitoare?

Cu ajutorul Hauze vei găsi cu siguranță locuința potrivită nevoilor și așteptărilor tale. Specialiștii noștri lucrează constant pentru a-și îmbunătăți tehnicile de proiectare și arhitectură. Tocmai de aceea, fiecare proiect oferă o serie numeroase de beneficii. Proiect casa mica Lucy impresionează, de exemplu, prin migala cu care a fost creată. Însă, nu reprezintă singurul motiv pentru care ar trebui să o alegi. Cu ajutorul său, vei avea parte de:

-          Rapiditate – Tocmai datorită structurii simple, locuința va fi gata mai repede decât ai fi crezut. De asemenea, specialiștii noștri utilizează doar echipamente și tehnici profesionale, care ușurează semnificativ activitățile implicate.  

-          Profesionalism – Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că profesioniștii ajung întotdeauna la performanțe excelente. Tocmai de aceea, fiecare încăpere este tratată cu seriozitate, pentru a da naștere unor rezultate impecabile.

-          Estetică impecabilă – Armonia este cea care primează când vine vorba de aspectul estetic general. Totul se completează reciproc pentru a forma un întreg echilibrat. Stilul de amenajare modern este cel care dictează crearea unor efecte vizuale impresionante. Locuința ta va căpăta imediat un suflu inedit, care va atrage imediat atenția.

-          Organizare minuțioasă – Dimensiunile încăperilor sunt compacte, însă nu te vei confrunta cu probleme în ceea ce privește organizarea. Din contră, vei avea suficient loc pentru toate obiectele personale.

-          Adaptabilitate – Proiectul de casa Lucy este destinat familiilor de 2-3 persoane. Totuși, poate fi utilizat cu succes și ca locuință de vacanță. Aici te poți retrage pentru a te izola, măcar pentru puțin timp, de agitația cotidiană.

 Hauze este gata să transforme îți transforme dorințele în realitate și să îți ofere proiecte de casă inovative. Dispunem de o echipă dedicată și dornică să ofere clienților prilejuri de bucurie.

Calitatea este cea mai profitabilă investiție. Alege cu încredere proiect casa parter și mansarda 2 dormitoare Lucy!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

3

Dormitoare

3

Bai

153

Amprenta la sol

208

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

2

Dormitoare

1

Bai

114

Amprenta la sol

92.48

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (3 dormitoare) – Sam – 130mp

3

Dormitoare

2

Bai

130

Amprenta la sol

102

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

2

Dormitoare

2

Bai

104

Amprenta la sol

83.30

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

3

Dormitoare

2

Bai

75

Amprenta la sol

110.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
56
2. Suprafata desfasurata:
109
3. Suprafata utila:
78.3
4. Dimensiuni generale:
5.80m x 9.00m
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
45.602 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
74.593 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
56
2. Suprafata desfasurata:
109
3. Suprafata utila:
78.3
4. Dimensiuni generale:
5.80m x 9.00m
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
45.602 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
64.864 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu