/ Proiecte de casa / Proiecte case Mici / Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

Proiect casa mica Naomi
Proiect casa mica Naomi
Proiect casa mica Naomi
Proiect casa mica Naomi
de la 50.266 EUR
Proiect casa mica Naomi
Proiect casa mica Naomi
Proiect casa mica Naomi
Proiect casa mica Naomi
Plan Parter
Plan Parter - 57.86mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Vestibul:
3.50 mp
2. Hol + Casa scarii:
7.15 mp
3. Baie:
3.96 mp
4. Depozitare:
3.39 mp
5. Bucatarie:
6.22 mp
6. Living + Dining:
21.79 mp
7. Birou:
11.85 mp
Suprafata utila totala:
57.86 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 52.63mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol:
5.32 mp
2. Dormitor:
12.54 mp
3. Dormitor:
14.12 mp
4. Dormitor:
13.17 mp
5. Baie:
7.48 mp
Suprafata utila totala:
52.63 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa mica parter si mansarda 3 dormitoare combină estetica și funcționalul într-un mod armonios. Construcția este realizată pe un singur nivel și integrează un pod care poate fi utilizat în scopuri diverse. Este dedicată familiilor de 3-4 persoane, care caută de mult un loc confortabil și modern. Specialiștii Hauze sunt atenți la nevoile clienților pentru a trasa cu succes rezultatele așteptate. Orice proiect este dus la bun sfârșit, indiferent de complexitatea implicată. Totul se datorează experienței și cunoștințelor vaste în domeniu acumulate de-a lungul timpului de echipa Hauze.

Tocmai de aceea, detaliile tehnice sunt proiectate cu grijă pentru a evita posibilele probleme sau situații neplăcute. Proiectul casa mica Naomi impresionează prin atenția deosebită la detalii pe care o integrează:

-          Prezintă trei dormitoare de 14.12 mp, 13.17 mp și respectiv 12.54 mp, amplasate în zona mansardei. Lângă ele se află o baie de 7.48 mp care conferă locatarilor confortul și intimitatea de care au nevoie. În plus, dimensionarea inteligentă din zona dormitoarelor îți va permite să personalizezi după bunul plac aspectul estetic.

-          La parter se află zona de zi, construită în așa fel încât să îți ofere standarde înalte de calitate și funcționalitate. Bucătăria de 6.22 mp este combinată cu zona de living și dining care oferă 21.79 mp.

-          Lângă living se află un birou de 11.85 mp, care îți va permite să realizezi în liniște activitățile zilnice. De asemenea, poate fi utilizat și ca spațiu unde te poți izola de agitația cotidiană.

-          Lângă vestibulul de 3.50 poziționat la intrare se află o cameră destinată exclusiv depozitării și oferă un spațiu de 3.39 mp.

-          Arhitectura casei este definitivată în plan rectangular și prezintă un acoperiș în două ape, ceea ce oferă senzația de ordine și armonie.

-          Oferă o suprafață utilă de 110.5 mp, care îți va permite să experimentezi momente constante de relaxare în natură.

Care sunt avantajele pe care ți le oferă proiect casa mica parter si mansarda?

Echipa Hauze este gata să îți ofere locuința la care ai visat dintotdeauna. Precizie, profesionalism și responsabilitate sunt principalele atuuri utilizate pentru a da naștere fiecărui proiect. În cazul proiect casa mica Naomi, avantajele de care te vei bucura sunt numeroase:

-          Poți personaliza după bunul plac rezultatul final, fie că este vorba de aspectul estetic sau structura de rezistență. Echipa Hauze știe cât de important este să definitivezi un loc numai al tău, care să te reprezinte în totalitate. Tocmai de aceea, te va ajuta să găsești soluția potrivită pentru tine.

-          Toate componentele se combină ingenios pentru a defini un întreg echilibrat. Aspectele tehnice sunt realizate conform standardelor înalte de precizie și eficiență. În ceea ce privește design-ul, sunt utilizate materiale și finisaje moderne, care creează cu succes efecte vizuale inedite.

-          Raportul calitate-preț este excelent. La Hauze adaptăm fiecare activitate în funcție de nevoile și cerințele speciale pe care le prezintă clienții. Tocmai datorită simplității de care dă dovadă, costurile de achiziție nu vor fi mari.

-          Întreținerea nu va reprezenta o problemă. Eficiența din punct de vedere energetic se datorează sistemelor moderne de termoizolație stabilite în faza de proiectare. Tocmai de aceea, procesul de întreținere nu va deveni o ivestiție greu de gestionat.

De cele mai multe ori, definitivarea locuinței ideale implică numeroase sacrificii. Însă, echipa Hauze îți oferă șansa de a te bucura de rezultatul așteptat într-un timp relativ scurt. Totul este aranjat ca la carte, de la estetica generală până la materialele utilizate în faza de execuție.

Alege cu încredere proiect casa mica parter si mansarda 3 dormitoare și bucură-te de avantajele pe care ți le oferă!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Adele – 104mp

2

Dormitoare

2

Bai

104

Amprenta la sol

83.30

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

3

Dormitoare

2

Bai

98

Amprenta la sol

152.35

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Darcie – 108mp

2

Dormitoare

1

Bai

108.9

Amprenta la sol

88.19

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter (2 dormitoare) – Caroline – 114mp

2

Dormitoare

1

Bai

114

Amprenta la sol

92.48

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Julia – 153mp

3

Dormitoare

3

Bai

153

Amprenta la sol

208

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.300 EUR
Proiect casa mica Parter si Mansarda (2 dormitoare) – Lucy – 56mp

2

Dormitoare

2

Bai

56

Amprenta la sol

78.3

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
75
2. Suprafata desfasurata:
151
3. Suprafata utila:
110.5
4. Dimensiuni generale:
9.5m x 8.5m
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
50.266 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
89.874 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
75
2. Suprafata desfasurata:
151
3. Suprafata utila:
110.5
4. Dimensiuni generale:
9.5m x 8.5m
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Mansarda
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.600 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
50.266 EUR
Pret la gri:
Incepand de la:
78.151 EUR
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare a holului de la intrare
Holul de la intrare este prima zonă pe care invitații tăi o descoperă atunci când intră în casă. Descoperă acum câteva sfaturi utile de amenajare!
Citeste mai mult
26 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - idei de amenajare în stil american
Dacă visezi de mult la proiecte case în stil american - acum e momentul să pui în aplicare principiile de amenajare.
Citeste mai mult
18 Octombrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu