/ Proiecte de casa / Blog / Proiecte case – De ce să alegi o locuință lângă oraș?

Proiecte case – De ce să alegi o locuință lângă oraș?

Cuprins

Proiecte case – De ce să alegi o locuință lângă oraș?

Una dintre cele mai importante etape când vine vorba de construirea unor proiecte case este alegerea zonei. O locuință este o investiție pe termen lung, tocmai de aceea ar trebui să analizezi cu atenție fiecare ofertă disponibilă. De ceva timp, majoritatea optează pentru cartierele de la marginea orașului, care se dovedesc a fi mult mai liniștite. Bucureștiul este din ce în ce mai aglomerat, iar familiile numeroase au nevoie de spații relaxante, care să le permită să își reîncarce bateriile. Tocmai de aceea, zonele limitrofe sunt cele mai indicate. În plus, avantajelele pe care le oferă sunt numeroase:

-       Îți oferă șansa de a te bucura de activități în aer liber – Nimic nu se compară cu bucuria pe care ți-o oferă momentul conectării cu natura. O locuință de aproximativ 200 de mp este una dintre cele mai indicate variante. Vei avea suficient spațiu pentru a definitiva o terasă spațioasă sau un foișor amenajat în stil rustic. Aici te vei bucura de momente unice alături de cei dragi. Poți opta, de asemenea pentru un loc de joacă dacă ai copii. Micuții se vor bucura mai mult ca sigur de activități dinamice și aventuri palpitante.

-       Vei scăpa de senzația de supraaglomerare – Un apartament înghesuit îți va oferi mai mult ca sigur sentimentul de prea plin. Te vei simți sufocat/ă,  ceea ce îți va crea stări de anxietate și neliniște.

-       Mai puțini vecini – Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește orele de liniște. Locuințele de lângă oraș sunt construite la o anumită distanță una față de cealaltă. Tocmai de aceea, nu va mai fi nevoie să îți planifici din timp petrecerile alături de prieteni. În plus, comunitățile sunt mult mai închegate în zonele limitrofe, tocmai pentru că populația este mai mică.

 Proiecte case – Care sunt cele mai indicate zone?

Județul Ilfov este unul dintre cele mai căutate pentru cei care își doresc să se mute la casă.

Dacă ești în căutarea unor proiecte case, dar nu ști exact ce zonă s-ar potrivi nevoilor tale iată câteva opțiuni recomandate:

-       Snagov – Dacă ești o fire boemă, căreia îi place să mediteze în natură, o locuință în Snagov, fix lângă lac, ți se va potrivi de minune. Fiecare dimineață va arăta altfel. Îți poți savura cafeaua pe terasă în timp ce te bucuri de priveliștea superbă de pe lac. În plus, ai numeroase facilități în ceea ce privește petrecerea timpului liber: terenuri de sport, piscină sau locuri de joacă pentru copii. Principalul dezavantaj ar fi investiția costisitoare, însă totul este compensat de avantajele numeroase de care te vei bucura. De asemenea, Snagovul se află la 40 de km de București, ceea ce poate deveni obositor dacă va trebui să faci naveta. 

-       Bragadiru – Una dintre cele mai populare opțiuni în rândul dezvoltatorilor, tocmai datorită avantajelor numeroase pe care le prezintă. Este situat la doar 8 km de București și se bucură de o dezvoltare prosperă.

-       Domnești – O alternativă mult mai rezonabilă din punct de vedere al investiției. În plus, este o comună în plin proces de urbanizare. Se află la aproximativ 15 km de centrul capitalei.

-       Clinceni – La fel ca în cazul comunei Domnești, Clinceni s-a bucurat de evoluție prosperă în ultimul timp. Prețurile sunt accesibile și se află la doar 15,8 km.

 Așadar, dacă ești în căutarea unor planuri case mici, zonele limitrofe sunt cele mai indicate. Sunt liniștite și oferă facilități diverse: suficient spațiu pentru construirea unei terase, zone de agrement pentru copii și adulți, distanțe relativ mici față de București.

Optează întotdeauna pentru calitate și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Dacă vrei să descoperi mai multe articole despre realizarea locuinței intră aici.

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Blogul nostru
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - cum amenajăm casa de Crăciun?
Perioada sărbătorilor este aproape, iar amenajarea unor proiecte case nu mai poate aștepta. Decorarea festivă a locuinței creează atmosfera ideală momentelor petrecute ....
Citeste mai mult
29 Noiembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu