/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Aria – 138mp

Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Aria – 138mp

Proiect casa Parter si Etaj Aria
Proiect casa Parter si Etaj Aria
Proiect casa Parter si Etaj Aria
Proiect casa Parter si Etaj Aria
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Aria
Proiect casa Parter si Etaj Aria
Proiect casa Parter si Etaj Aria
Proiect casa Parter si Etaj Aria
Plan Parter
Plan Etaj
Plan Parter
Plan Parter - 108.76mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Hol:
10.09 mp
2. Casa scarii:
7.30 mp
3. Spatiu tehnic:
12.72 mp
4. Grup Sanitar:
3.41 mp
5. Birou:
14.48 mp
6. Living + Dining:
27.47 mp
7. Debara:
4.00 mp
8. Bucatarie:
13.63 mp
9. Terasa:
15.66 mp
Suprafata utila totala:
108.76 mp
Plan Etaj
Plan Etaj - 60.27mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Hol + Casa scarii:
14.79 mp
2. Dormitor:
14.77 mp
3. Dressing:
5.05 mp
4. Baie:
6.97 mp
5. Dormitor:
15.14 mp
6. Baie:
3.55 mp
Suprafata utila totala:
60.27 mp
Descrierea proiectului

Visezi de mult timp la o casă modernă și confortabilă? Ei bine, căutările au luat sfârșit! Proiect casa parter si etaj 2 dormitoare Aria reprezintă soluția ideală. Este dedicată familiilor de 2-3 persoane și prezintă o structură simplă, executată atent de personal calificat. Tocmai de aceea, îți va oferi confortul și siguranța de care ai nevoie. Este realizată pe două niveluri și are o suprafață utilă de 169 mp.

Specialiștii Hauze lucrează constant pentru a-ți oferi alternative ingenioase în materie de construcții. Fiecare proiect realizat are la bază o poveste specială, care ne-a inspirat să evoluăm și mai mult. Ascultăm cu atenție feedback-ul primit din partea clienților. Încă de la început, în faza de proiectare, până la momentul realizării propriu-zise a locuinței ne implicăm în totalitate. Tocmai de aceea, proiect casa parter si etaj Lucy îți oferă standarde înalte de calitate și funcționalitate. Detaliile tehnice pe care le prezintă sunt:

-          Prezintă două dormitoare de 15.14 mp și 14.77 mp, amplasate eficient în zona de noapte a locuinței. Tot aici se află două băi de 3.55 și 6.97 mp, ceea ce va permite fiecărui locatar să realizeze cu ușurință activitățile zilnice. Dressing-ul de 5.05 mp îți va permite să organizezi cu ușurință fiecare obiect vestimentar, fără a da senzația de prea plin.

-          Zona de zi este delimitată de cea de noapte prin intermediul unui hol de 10.09 mp. Bucătăria de 13.63 mp este în regim închis și este amplasată fix lângă living-ul de 27.47 mp.

-          Biroul poziționat aproape de zona de acces în locuință îți oferă un spațiu de 14.48 mp. Aici poți realiza rapid sarcinile de la muncă sau te poți relaxa în timp ce savurezi o carte interesantă.

-          Spațiul tehnic de 12.72 mp și debaraua 4.00 mp eficientizează procesul de depozitare.

De ce să alegi proiect casa si etaj 2 dormitoare Aria?

Cu ajutorul Hauze vei găsi cu siguranță locuința potrivită nevoilor și așteptărilor tale. Specialiștii noștri lucrează constant pentru a-și îmbunătăți tehnicile de proiectare și arhitectură. Tocmai de aceea, fiecare proiecte casa oferă o serie numeroase de avantaje. Locuința Aria impresionează, de exemplu, prin atenția la detalii cu care a fost creată. Însă, nu reprezintă singurul motiv pentru care ar trebui să o alegi. Cu ajutorul său, vei avea parte de:

-          Profesionalism – Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a învățat că profesioniștii ajung întotdeauna la performanțe excelente. Tocmai de aceea, fiecare încăpere este tratată cu seriozitate, pentru a da naștere unor rezultate impecabile. Luăm în considerare, de asemenea, nevoile și așteptările pe care le prezintă colaboratorii noștri.

-          Design modern – Armonia este cea care primează când vine vorba de aspectul estetic general. Totul se completează reciproc pentru a forma un întreg echilibrat. Stilul de amenajare modern este cel care dictează crearea unor efecte vizuale impresionante. Locuința ta va căpăta imediat un suflu inedit, care va atrage imediat atenția și care te va reprezenta în totalitate.

-          Organizare minuțioasă – Dimensiunile încăperilor sunt trasate ingenios de profesioniștii noștri pentru a nu te confrunta cu probleme în ceea ce privește organizarea. Din contră, vei avea suficient loc pentru toate obiectele personale.

-          Adaptabilitate – Proiectul de casa Aria este destinat familiilor de 2-3 persoane. Totuși, poate fi utilizat cu succes și ca locuință de vacanță. Aici te poți retrage pentru a te izola, măcar pentru puțin timp, de agitația și stresul cotidian.

 Hauze este gata să îți transforme dorințele în realitate și să îți ofere proiecte de casă inovative. Dispunem de o echipă dedicată și dornică să ofere clienților prilejuri de bucurie.

Calitatea este cea mai profitabilă investiție. Alege cu încredere proiect casa parter și etaj 2 dormitoare din gama Aria!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alyssa – 136mp

4

Dormitoare

3

Bai

136

Amprenta la sol

212.8

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,400 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (5 dormitoare) – Royale – 175mp

5

Dormitoare

4

Bai

175

Amprenta la sol

268.73

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,800 EUR
Proiect casa mica Parter si Etaj (5 dormitoare) – Lowri – 168mp

5

Dormitoare

3

Bai

168.7

Amprenta la sol

230.9

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,500 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (2 dormitoare) – Moro – 163mp

2

Dormitoare

2

Bai

163

Amprenta la sol

155.5

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Roa – 122mp

3

Dormitoare

3

Bai

122

Amprenta la sol

153

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,100 EUR
Recomandat
Proiect nou
Proiect casa Parter + Etaj (3 dormitoare) – Celeste – 109mp

3

Dormitoare

3

Bai

109

Amprenta la sol

171

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,000 EUR
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Suna-ne
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Programeaza o intalnire
Fa o programare
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
138
2. Suprafata desfasurata:
220
3. Suprafata utila:
169
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,000 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
138
2. Suprafata desfasurata:
220
3. Suprafata utila:
169
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
2
6. Dormitoare:
2
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
2,000 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Michelle – 215mp

4

Dormitoare

3

Bai

215

Amprenta la sol

253.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2,800 EUR
Recomandat
Proiect nou
Proiect casa Parter (2 dormitoare) – Ellie – 182mp

2

Dormitoare

2

Bai

182

Amprenta la sol

145

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1,700 EUR
Recomandat
Proiect nou
Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Felicity – 149mp

3

Dormitoare

2

Bai

149

Amprenta la sol

123

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
1,600 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Roa – 122mp

3

Dormitoare

3

Bai

122

Amprenta la sol

153

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
2,100 EUR
Recomandat
Proiect nou
Blogul nostru
Proiect casă - Ce trebuie să știi despre locuințele duplex?
Un astfel de proiect casă presupune construirea a două locuințe individuale despărțite de un singur zid. Deși este o singură construcție, intrarea, facilitățile și grădina...
Citeste mai mult
15 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - Centrala electrică versus centrala pe gaz
Fiecare proiect casă prezintă particularități diferite, astfel și idealul centralei pentru locuința ta se schimbă. Cele mai populare opțiuni pe care le ai la dispoziție...
Citeste mai mult
08 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - Cum să-ți amenajezi curtea?
Când vine vorba despre proiecte case mici, spațiul de care dispui trebuie bine împărțit...
Citeste mai mult
01 Martie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casă - De ce să optezi pentru balcon închis?
Urmează să te muți, însă nu știi ce proiect casă ar trebui să abordezi? Deși balconul deschis a căpătat o mare popularitate...
Citeste mai mult
16 Februarie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - Cum să economisești spațiul?
Deși proiecte case mici nu-ți oferă la fel de multe posibilități precum o locuință de dimensiuni mari, există alternative inteligente pentru care poți opta...
Citeste mai mult
31 Octombrie 2022
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte casă București - Cum alegi covoarele potrivite?
Urmează să începi amenajarea interioară a locuinței tale? După construirea de proiecte casă București vine una dintre cele mai complexe părți...
Citeste mai mult
31 Ianuarie 2023
Arh. Tudor Balanoiu
Folosim sistemul cookies pentru a asigura buna functionare a website-ului. Daca doresti sa utilizezi site-ul in continuare inseamna ca esti de acord cu politica de cookies si o accepti Politica cookies.