/ Proiecte de casa / Proiecte de case cu Etaj / Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alexia – 89mp

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Alexia – 89mp

Proiect casa Parter si Etaj Alexia
Proiect casa Parter si Etaj Alexia
Proiect casa Parter si Etaj Alexia
de la - EUR
Proiect casa Parter si Etaj Alexia
Proiect casa Parter si Etaj Alexia
Proiect casa Parter si Etaj Alexia
Plan Parter
Plan Parter - 64.97mp
Mareste
Suprafete utile Parter
1. Casa scarii:
6.20 mp
2. Hol:
7.86 mp
3. Baie:
5.01 mp
4. Bucatarie :
17.86 mp
5. Camera tehnica:
4.84 mp
6. Living:
23.20 mp
Suprafata utila totala:
64.97 mp
Descarca brosura
Plan Etaj
Plan Etaj - 79.33mp
Mareste
Suprafete utile Etaj
1. Casa scarii + Hol:
15.57 mp
2. Depozitare:
5.40 mp
3. Baie:
5.01 mp
4. Dormitor:
14.57 mp
5. Dormitor matrimonial:
15.88 mp
6. Dormitor:
12.63 mp
7. Dressing:
5.59 mp
8. Baie:
4.68 mp
Suprafata utila totala:
79.33 mp
Descarca brosura
Descrierea proiectului

Proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alexia impresionează prin standardele înalte de eficiență și funcționalitate pe care le oferă. Structura exterioară îmbină armonios elemente de design inovative. Finisajele atente la detalii vor atrage cu siguranță toate privirile, iar tu te vei putea bucura de efecte vizuale inedite. Este destinată familiilor de 5-6 persoane care își doresc o locuință spațioasă și confortabilă.

Echipa Hauze încearcă să definească imposibilul în domeniul construcțiilor. Dispunem de o echipă pasionată de ceea ce face și dornică să ofere clienților experiențe premium. Însă, ceea ce stă cu adevărat în spatele succesului este funcționalitatea. Detaliile tehnice sunt executate cu precizie și responsabilitate. În cazul proiectului de casă Alexia, specificațiile tehnice vizează următoarele aspecte:

-          Prezintă trei dormitoare spațioase de 14.57 mp, 12.63 mp și respectiv 15.88 mp. Toate sunt amplasate în zona de noapte definitivată la etaj unde se află și două băi de 4.68 și 5.01 mp. Dormitorul matrimonial dispune de propria baie și de un dressing de 5.59 mp. Spațiul de depozitare de 5.40 mp, poziționat chiar în centrul zonei, te va ajuta să organizezi eficient lucrurile personale.

-          Zona de zi este delimitată eficient de cea de noapte prin intermediul scării de 6.20 mp. Bucătăria se află în aripa dreaptă a locuinței și oferă un spațiu de 17.86 mp. Fix lângă este amplasată un spațiu tehnic de 4.84 mp în care poți integra centrala termică sau alte ustensile tehnice. Living-ul de 23.20 mp se află în cealaltă parte a locuinței și îți oferă suficient spațiu pentru a te bucura de momente relaxante în familie. Baia de 5.01 mp este poziționată în centru, pentru un plus de funcționalitate și confort.

Care sunt avantajele pe care le prezintă proiect casa parter si etaj 3 dormitoare Alexia?

Echipa Hauze este formată din oameni dedicați, care au dobândit suficiente informații și experiențe de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, fiecare proiect prezintă o strălucire aparte. E vorba de multă muncă, pasiune, perspective de viitor și o serie numeroasă de avantaje. În cazul unui proiect casa parter si etaj din gama Alexia te vei bucura, așadar de:

-          Elemente de design inedite – Ne place să ieșim din tipare, mai ales din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea, îți propunem combinații nonconformiste de materiale și culori pentru a conferi un aer cât mai intim locuinței. Efectele vizuale create vor atrage cu siguranță toate privirile. Armonia elementelor este totuși cea care primează, indiferent de situație.

-          Promptitudine – Mizăm pe colaborările avantajoase și definite de prietenie și transparență. Ne place punctualitatea, tocmai de aceea livrăm la timp proiectele. În cazul în care apar probleme sau neînțelegeri intervenim rapid pentru a găsi o soluție.

-          Confort – Fiecare element este realizat în așa fel încât să confere locatarilor standarde înalte de confort și siguranță. Alegem cu atenție obiectele de mobilier și dimensionăm eficient încăperile.

-          Personalizare – Unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de construirea unei case. Ne dorim să oferim clienților șansa de a se bucura de o locuință perfectă atât din punct de vedere funcțional, dar și al emoțiilor transmise. Acasă este un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte. Este doar despre tine, tocmai de aceea echipa Hauze îți oferă posibilitatea de a modifica rezultatul final.

 Echipa Hauze este gata să îți ofere locuințe impecabile atât din punct de vedere tehnic, dar și estetic. Suntem atenți la detalii și îți punem la dispoziție soluții inovative.

Mizează pe calitate și alege cu încredere proiect casa parter si etaj 3 dormitoare din gama Alexia!

Explorează aici toate variantele de proiecte pe care ți le-a pregătit echipa Hauze!

Citeste mai mult

Proiecte similare

Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Scarlet – 120mp

3

Dormitoare

3

Bai

120

Amprenta la sol

167

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter + Etaj (3 dormitoare) – Celeste – 109mp

3

Dormitoare

3

Bai

109

Amprenta la sol

171

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
2.000 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (3 dormitoare) – Ruth – 119mp

3

Dormitoare

2

Bai

119

Amprenta la sol

165.42

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Tamara – 200mp

4

Dormitoare

3

Bai

115.81

Amprenta la sol

183

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.900 EUR
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pret proiectare:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Metode de constructie si costuri
Construieste singur
In regie proprie
Costuri variabile si greu de urmarit
Lipsa garantiei lucrarii
Va trebui sa va ocupati de gestionarea comenzilor de materiale si receptia acestora
Va trebui sa va ocupati de gestionarea diferitelor echipe de lucru in functie de lucrarile in desfasurare
Va trebui sa gestionati situatiile neprevazute din santier, ce pot aparea in orice moment
Va trebui sa acoperiti variatiile de pret ale materialelor pe toata durata santierului
Construieste cu noi
Cu Antreprenor General
Garantia unui cost fix de constructie
Garantie pe lucrarile executate
Gestionarea comenzilor de matariale si receptia acestora intra in atributiile A.G.
Gestionarea echipelor de lucru in functie de categoria de lucrari de realizat
Situatiile neprevazute sunt depasite cu usurinta datorita experientei Antreprenorului
Stabilitatea preturilor materialelor principale prin intermediul contractelor cu furnizorii
Programeaza o intalnire
Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
Intrebari frecvente
Care sunt pasii prin care trece proiectul pana la obtinerea Autorizatiei de Construire?
In primul rand avem nevoie de un concept ce va sta la baza documentatiei de obtinere a Certificatului de Urbanism, dupa care avem intocmirea documentatiei pentru autorizatie (D.T.A.C), obtinerea avizelor solicitate de Primarie prin Certificatul de Urbanism si depunerea tuturor dosarelor pentru Autorizatia de Construire.
Ce este un Certificat de Urbanism?
Certificatul de Urbanism (CU) este un document informativ, eliberat de Primaria de care apartine terenul si contine informatii legate de principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe acel teren, retragerile de la limitele de proprietate, alinieri, inaltimea maxima admisa, regimul de inaltime admis, procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT), avize si acorduri ce trebuie luate etc.
Ce sunt avizele cerute prin Certificatul de Urbanism ?
Certificatul de urbanism, pe langa informatiile legate de caracteristicile viitoarei constructii sau constructiilor pe care urmeaza sa le proiectam, ne mai spune si ce avize si acorduri avem nevoie pentru noul proiect de casa. Aceste avize sunt influentate de prezenta sau absenta anumitor retele de servicii. De exemplu daca nu avem retea de apa si canalizare, nu vom avea nevoie de avize pe aceste servicii. Motivul pentru care sunt cerute aceste avize, la un proiect de casa, este acela de a verifica daca pe terenul dumneavoastra sunt prezente instalatii, cabluri de tensiune, scurgeri, canalizari etc.
Care sunt serviciile incluse in contractul de proiectare ?
Prin contractul de proiectare pe care il faceti cu noi, ne obligam sa va oferim servicii de proiectare si de asistenta pe toata perioada executiei. Toate proiectele intocmite de noi sunt complete si cuprind atat partea de autorizare cat si partea de executie pentru toate specialitatile (arhitectura, structura si instalatii). Impreuna cu documentatia completa, va oferim si toate listele de cantitati de materiale si detaliile de executie necesare unei bune executii.
Ce este si ce face un Antreprenor General?
Antreprenorul General este o firma de specialitate care are capacitatea tehnica si organizatorica de a se angaja in relatii contractuale cu investitori, pentru executia de lucrari pe care urmeaza sa le execute prin forte proprii sau prin subcontractori.
Care este timpul necesar intocmirii unui proiect complet?
De obicei timpul necesar elaborarii unui proiect este de maxim 3 luni. Un factor foarte important sunt Beneficiarii si timpii necesari elaborarii solutiei de arhitectura. Din momentul in care partea de arhitectura este trimisa catre structura si instalatii timpii maxim necesari sunt de aproximativ 30 de zile pana la predarea finala.
Cat timp dureaza implementarea proiectului in teren?
In functie de complexitate santierele se pot intinde pe mai multi ani, insa in mod uzual pentru locuinte unifamiliale putem discuta de termene de executie de aproximativ 2-3luni "la rosu", 5-6 luni "la gri" si pana la aproximativ 1 an pentru realizarea acesteia "la cheie".
Ce inseamna constructie “la rosu”, “la gri” si “la cheie”?
Constructia "la rosu" este reprezentata de prezenta zidariei. Constructia ajunge "la rosu" atunci cand structura de rezistenta este completa, zidaria exterioara si interioara este realizata integral, iar sarpanta de lemn este montata. Constructia "la gri" este o continuare a stadiului "la rosu" si se completeaza cu realizarea sapelor interioare, a tencuielilor interioare si a termoizolatiei exterioare. Constructia "la cheie" este stadiul final in care clientul/investitorul se poate muta in noua cladire, avand toate finisajele exterioare si interioare realizate, incluzand si obiectele sanitare.
Ce alte servicii conexe proiectarii si executiei oferim?
Oferim toata gama de servicii necesare implementarii proiectului dvs., fie prin personalul si experienta proprie, fie prin colaboratori de lunga durata cu care am legat stranse legaturi. Pentru intreaga gama de servicii va invitam sa accesati pagina noastra de Servicii.
1. Amprenta la sol:
89
2. Suprafata desfasurata:
191
3. Suprafata utila:
145
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne :0736.480.048

Contacteaza-ne

1. Amprenta la sol:
89
2. Suprafata desfasurata:
191
3. Suprafata utila:
145
4. Dimensiuni generale:
5. Bai:
3
6. Dormitoare:
3
7. Regim de inaltime:
Parter + Etaj
Pret proiectare:
Incepand de la:
1.800 EUR
Preturi executie:
Pret la rosu:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la gri:
Incepand de la:
Cere o oferta
Pret la cheie:
Programeaza o intalnire
Aveti o intrebare?
Contactati-ne : 0736.480.048

Proiecte noi:

Proiect casa Demisol, Parter si Etaj (3 dormitoare) - Hazel - 121mp

3

Dormitoare

3

Bai

121

Amprenta la sol

266

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.200 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Emily - 199mp

4

Dormitoare

4

Bai

199

Amprenta la sol

282.8

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.650 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Troy - 222mp

4

Dormitoare

3

Bai

222

Amprenta la sol

251.4

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
3.500 EUR
Proiect nou
Proiect casa Parter, Etaj si Mansarda (5 dormitoare) - Juliette - 202mp

5

Dormitoare

5

Bai

202

Amprenta la sol

469

Suprafata utila
Pretul proiectului:
Incepand de la:
5.400 EUR
Proiect nou
Blogul nostru
Ce aer condiționat să cumpăr pentru un proiect casa mic?
Zilele călduroase de vară se apropie cu pași repezi, așa că dacă ai un proiect casa mic, ar trebui să te pregătești temeinic pentru sezonul estival.
Citeste mai mult
30 Mai 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Paște - idei de amenajare
Paștele reprezintă un moment potrivit pentru redecorarea unui proiect casa și implicit reîmprospătarea atmosferei generale....
Citeste mai mult
29 Aprilie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case mici - idei de amenajare pentru Paște
Sezonul primăvăratic a sosit deja, iar sărbătorile pascale bat la ușă, ceea ce înseamnă că amenajarea unor proiecte case mici trebuie adaptată în consecință. Cum anume?
Citeste mai mult
29 Martie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte de case - tendințe în amenajarea livingului 2024
Pentru anul 2024 au fost propuse deja câteva tendințe pentru a conferi livingului o notă personalizată. Minimalismul își face loc, influențele scandinave sunt ...
Citeste mai mult
27 Februarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiect casa de Valentine’s Day - idei de amenajare
Cum poți sărbători mai bine ziua îndrăgostiților (14 februarie) dacă nu prin amenajarea unui proiect casa? Într-adevăr, nimic nu se compară cu o cină romantică ...
Citeste mai mult
29 Ianuarie 2024
Arh. Tudor Balanoiu
Proiecte case - Tendințe în design interior pentru 2024
Vrei să obții un proiect casa desăvârșit, în pas cu noile reguli de amenajare interioară? Nu-i deloc dificil - tot ce trebuie să faci este să urmezi tendințele anului 2024.
Citeste mai mult
21 Decembrie 2023
Arh. Tudor Balanoiu