Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) - Nova - 98mp - Hauze - Proiecte case, arhitectura, structura si instalatii

Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

Proiect casa mica Parter si Etaj (3 dormitoare) – Nova – 98mp

Descriere si suprafete

Specificatii tehnice generale

Regim de inaltime
Parter + Etaj

Dormitoare
3

Bai
2

Suprafata construita
98 mp

Suprafata desfasurata
197 mp

Suprafata utila
152.35 mp

Suprafete utile Parter

Vestibul
5.89 mp

Hol + Casa scarii
7.57 mp

GS
3.15 mp

CT
6.82 mp

Bucatarie
12.21 mp

Living + Dining
31.20 mp

Birou
11.07 mp

Suprafete utile Etaj

Hol
8.60 mp

Dormitor
14.67 mp

Dormitor
17.99 mp

Dormitor
14.94 mp

Dressing
7.25 mp

Baie
11 mp

Casa Nova este casa  cu mansarda ideala pentru o famile cu 4-5 membrii, acoperita cu un acoperis simetric in doua ape. Are tot la ce te-ai putea astepta de la o casa confrotabila: un spatiu interior confortabil, spatios si functional, cat si modern si un exterior placut estetic.

Structura simpla, construita pe plan rectangular, cu acoperis in doua ape; fara pergola suplimentara si lucarne, contructia va fi usoara si ieftina.

Arhitectura nepretentioasa a casei se va integra in orice fel de mediu. Detaliile moderne si materialele folosite la fatade sunt combinate cu forma traditionala a casei cu mansarda. Casa este prevazuta cu un design interior perfect impartit intre zona de zi la parter si dormitoare la etaj. Zona de living este conectata cu holul si bucataria, creand astel un spatiu de zi amplu, cu zona pentru servit masa, semineu si loc pentru montarea tv-ului cat si o zona de lounge.

Holul confortabil si scarile de acces catre etaj amplasate lateral vor crea o sezatie de spatios celor care intra in casa.

La parter se gaseste o camera suplimentara,ce poate fi utilizata ca birou sau dormitor pentru oaspeti, baie cu dus, spatiu tehnic cu centrala termica pe gaz sau cu conbustibil solid. Bucataria este prevazuta cu o mica camara.

La mansarda se gasesc trei dormitoare cu dressing si o baie.

Interiorul poate fi ajustat cu usurinta, in functie de nevoi. Planul casei este realizat fara garaj, insa se poate fi adaugat pe lataeralul casei, pentru una sau doua masini. Astfel, accesul in casa se poate face direct din garaj prin camera tehnica.

Termosistemul de buna calitate, tehnologiile moderne si instalatiile fac casa eficienta energetic, generand astfel costuri de intretinere scazute.

Casa Nova se poate realiza si in oglinda sau se poate modifica dupa dorinta si nevoile beneficiarului.

Proiecte asemanatoare

Compare listings

Compare