/ Proiecte de casa / Tarife de proiectare PEISAGISTICA SI AMENAJARI INTERIOARE

PEISAGISTICA SI
AMENAJARI
INTERIOARE

Peisagistică - Echilibrul dintre interior și exterior

Dacă îți dorești o locuință care să se integreze perfect în spațiul exterior, serviciile de peisagisticăreprezintă alegerea ideală. Sunt investiții avantajoase, care îți vor garanta beneficii pe termen lung.

Ce este peisagistica?

Arhitectura peisajeră reprezintă practic crearea unui echilibru între elementele care alcătuiesc curtea și designul construcției definitivate. Chiar dacă pare greu de crezut, este o artă în adevăratul sens al cuvântului. E nevoie de multă răbdare și atenție la detalii pentru a obține rezultatele impecabile. Îmbinarea perfectă a vegetației cu elementele structurale nu este deloc o treabă ușoară. Însă, în echipa Hauze vei găsi oameni pasionați de tot ce presupune munca de peisagistică. Avem oameni calificați, care știu să ducă proiectele la un nivel înalt de calitate, siguranță și funcționalitate.

Pentru a putea ajunge la performanțe extraordinare în proiectele de peisagistică , luăm în calcul următorii factori:

● Topografia locului - Pentru a putea menține echilibrul dintre toate elementele spațiului exterior va fi nevoie de măsurători terestre. Cunoașterea atentă a specificațiilor topografice reprezintă un prim pas către definitivarea unei peisagistici cu adevărat impresionante.

● Condițiile meteorologice - În cazul în care locuiești într-o zonă vizată adesea de precipitații abundente, vor fi luate în considerare măsuri specifice de siguranță. Vrem să îți asigurăm confort sporit și soluții moderne, indiferent de context.

● Solul și plantele - Soluțiile deamenajare peisagisticănu au cum să fie aplicate dacă nu sunt luate în calcul caracteristicile solului și ale plantelor prezente. Specialiștii noștri dispun de experiența necesară pentru a nu supraaglomera spațiul cu plante sau de a impacta negativ proprietățile solului.

Ce presupune serviciul de peisagistică?

Te întrebi cum te putem ajuta pentru a obține o locuință inedită și un spațiu armonios? Ei bine, serviciul de peisagistică include următoarele activități:

● Analizarea atentă a fiecărui element care intră în componența curții sau grădinii - Experiența ne-a învățat că orice detaliu contează, oricât de nesemnificativ ar părea la prima vedere. Luăm în calcul atât caracteristicile tehnice, cât și cele de design pentru a obține premisele rezultatelor perfecte. Varianta finală va reflecta întocmai efortul depus pentru obținerea armoniei.

● Proiectarea spațiului exterior ideal - Dacă visezi de mult la un loc binemeritat de relaxare fix lângă locuința personală, serviciile de amenajare peisagistică devin cele mai eficiente soluții. Suntem aici să-ți oferim consultanță specializată și sfaturi utile despre crearea unui ambient confortabil, adaptat în funcție de nevoile tale și ale familiei. Ne ocupăm de proiectarea tridimensională a locului, ceea ce îți va permite să faci modificări ori de câte ori îți dorești.

● Punerea accentului pe multifuncționalitate - Ne place să îmbinăm utilul cu plăcutul, mai ales în ceea ce privește efectuarea etapelor de amenajare peisagistică. Derulăm servicii complete din dorința de a oferi beneficiarului posibilitatea de a se bucura de proiectul dorit în cel mai scurt timp posibil. Proiectăm conceptul și îl implementăm conform standardelor de siguranță și funcționalitate aflate în vigoare. Studiem solul și plantele, trasăm sisteme ingenioase de irigații și ne ocupăm inclusiv de lucrări sezoniere.

Gazonul - un element important de amenajare peisagistică

Activitățile noastre includ, de asemenea, trasarea și întreținerea corespunzătoare a gazonului. Chiar dacă pentru mulți trece neobservat, gazonul are un rol bine definit în crearea unui ambient unic, fresh și relaxant. O grădină sau curte care integrează gazon devine un etalon al eleganței, rafinamentului și bunului gust.

La Hauze ne ocupăm de tot ce înseamnă integrarea gazonului în exteriorul locuinței. Arhitectul în peisagisticăva gândi incluisiv un sistem extravagant de iluminare, care să pună în evidență spațiul verde creat prin intermediul gazonului.

Serviciile de amenajare peisagistică te vor ajuta să te bucuri de o locuință cu adevărat spectaculoasă. Armonia dintre interior și exterior va crea o atmosferă definită de voie bună și momente de relaxare.

Investește mereu în alegerile de calitate!

Amenajare exterioară curte

Serviciile de amenajare exterioară curtesunt ideale dacă îți dorești să conferi locuinței tale o estetică impecabilă. Noi ne ocupăm de crearea unui ambient relaxant, care să îmbine armonios toate elementele peisajului natural. Dimensionăm cu atenție spațiul în așa fel încât rezultatul final să fie definit de confort, siguranță și funcționalitate.

Spațiul exterior trebuie să devină un sanctuar de liniște, intimitate și bun gust. Este locul ideal în care te poți retrage pentru a te relaxa așa cum se cuvine după zilele obositoare de muncă. Tocmai de aceea, echipa noastră este gata să te ajute pentru a transforma complet spațiul exterior locuinței.

Care sunt etapele de amenajare exterioară curte?

Organizarea este un punct foarte important, care ne ajută să ducem la alt nivel serviciile de amenajare exterioară curte . Acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu, ceea ce ne ajută să ducem la bun sfârșit proiecte complexe. Etapele pe care le urmăm pentru a obține rezultatele dorite sunt:

Proiectare- Pentru a elimina din start eventualele probleme care pot apărea pe parcurs, vom stabili o întâlnire în care vom trasa principalele caracteristici ale proiectului. Tocmai pentru că personalizarea este cea care ne caracterizează cel mai bine, vom ține cont de nevoile și dorințele tale în materie de amenajare exterioară. În cazul în care este necesar îți punem la dispoziție inclusiv consultanță specializată. În funcție de cele discutate, arhitecții noștri vor crea imagini tridimensionale și schițe ale proiectului care urmează a fi implementat.

Amenajare exterioară curte- Imediat ce stabilim felul în care va arăta spațiul exterior, trecem la faza de execuție. Ne ocupăm mai întâi de toate de infrastructura terenului pentru a ne asigura că nu există niciun impediment care ne poate îngreuna munca. Instalăm sistemele de irigație și drenaj și ne ocupăm de integrarea plantelor și a gazonului. Nimic nu se compară cu farmecul unui spațiu exterior complet verde, care inspiră vitalitate și voie bună. Alegem și obiectele de mobilier exterior care se potrivesc cel mai bine personalității beneficiarului, dar și stilului de amenajare abordat.

Întreținere - Pentru a te bucura mult timp de avantajele pe care le presupune un spațiu exterior armonios va trebui să aplici etapele corecte de întreținere. Factorii climatici, dar și de mediu pot acționa asupra elementelor de design, ceea ce poate facilita degradarea rapidă. Însă, nu trebuie să-ți faci griji. Noi ne ocupăm de efectuarea activităților de întreținere atât pentru plante, gazon, sistem de irigații sau lacuri, iazuri și cascade, dacă este cazul.

De ce să alegi servicii de amenajare curte exterioară?

Te întrebi care sunt avantajele de care te vei bucura dacă optezi pentru servicii de amenajare exterioară ? Echipa noastră este gata să-ți ofere:

● Posibilitatea de a avea un spațiu exterior cu adevărat inedit - Vei avea șansa de a obține curtea la care ai visat dintotdeauna. Aliniem toate elementele în așa fel încât să obținem un tot unitar perfect.

● Standarde înalte de rezistență - Spațiul exterior va arăta impecabil chiar și după trecerea unei perioade lungi de timp. Noi ne ocupăm cu atenție de efectuarea activităților de întreținere.

● O estetică impecabilă - Îmbinăm utilul cu plăcutul și obținem întotdeauna rezultate spectaculoase din punct de vedere estetic. Suntem specializați în serviciile de amenajare exterioară, ceea ce ne ajută să reducem la minimum problemele tehnice sau situațiile neplăcute.

Cu o vastă experiență în servicii de amenajare exterioară, echipa Hauze este gata să-ți ofere curtea ideală atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Luăm în calcul cerințele și nevoile tale și venim cu soluții personalizate. Garantăm standarde înalte de siguranță, durabilitate și profesionalism.

Alege să investești în soluții pe termen lung!

Pentru mai multe detalii despre etapele de amenajare, nu ezita să contactezi un membru al echipei noastre.

Contacteaza-ne
Lucram de luni - vineri : 08.00 - 21.00 sambata : 10.00 - 16.00
Proiectare
0736.480.048
Executie
0728.873.254
Chat Online
Incepeti un chat
Scrie-ne
office@hauze.ro
PROIECTARE GENERALA
Vezi mai multe
EXECUTIE SI MANAGEMENT DE PROIECT
Vezi mai multe
DESIGN INTERIOR, RENOVARI SI RECOMPARTIMENTARI
Vezi mai multe
PEISAGISTICA SI AMENAJARI INTERIOARE
Vezi mai multe
SISTEME DE ENERGIE ALTERNATIVA
Vezi mai multe
INTERVENTII ASUPRA CONSTRUCTIILOR EXISTENTE
Vezi mai multe
CONSULTANTA DE SPECIALITATE
Vezi mai multe
STUDII TEREN SI STUDII SPECIALIZATE
Vezi mai multe