Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) - Naomi - 75mp - Hauze - Proiecte case, arhitectura, structura si instalatii

Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

Proiect casa mica Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Naomi – 75mp

Descriere si suprafete

Specificatii tehnice generale

Regim de inaltime
Parter + Mansarda

Dormitoare
3

Bai
2

Suprafata construita
75 mp

Suprafata desfasurata
151 mp

Suprafata utila
110.5 mp

Suprafete utile Parter

Vestibul
3.50 mp

Hol + Casa scarii
7.15 mp

Baie
3.96 mp

Depozitare
3.39 mp

Bucatarie
6.22 mp

Living + Dining
21.79 mp

Birou
11.85 mp

Suprafete utile Etaj

Hol
5.32 mp

Dormitor
12.54 mp

Dormitor
14.12 mp

Dormitor
13.17 mp

Baie
7.48 mp

Planul casei Naomi raspunde nevoilor de locuire confortabila ale unei familii de 3 sau 4 persoane. Cine nu si-ar dori sa locuiasca intr-o casa superba in locul unui apartament cu trei camera la bloc?

Casa Naomi este o casa potrivita pentr 3-4 persoane, cu un singur nivel si pod utilizabil. Arhitectura nepretentioasa va facilita integrarea in orice mediu inconjurator.

Forma arhitecturala moderna, simpla, consruita in plan rectangular, cu acoperis in doua ape, creaza un sentiment de ordine si armonie. Multumita formei simple constructia va fi usoara si ieftina.

 Materiale moderne pentru finisaj si aspectul de caramida pe fatade diversifica aspectul exterior. De asemenea, pentru un plus estetic se poate adauga o arcada la intrare.

Accesul catre gradina dinspre living este decorat cu o pergola de lemn, amplasata deasupra terasei.

Interiorul casei este foarte confortabil pentru o suprafata utila pe care o are. La parter se gaseste zona de living, bucataria, holul si scarile confortabile, cat si o camera suplimentara (dormitor sau birou),baie si spatiu tehnic cu centrala proprie pe gaz sau cu combustibil solid.

La mansarda se gasesc trei dormitoare confortabile si o baie.

Asadar, pentru o casa cu suprafata utila de doar 88 mp, casa Naomi este foarte bine optimizata functional. Chiar si asa, avantajele continua sa apara: casa se poate izola foarte bine folosind sisteme moderne de termoizolatie ceea ce o va face sa fie eficienta energetic, generand astfel costuri resuse de intretinere.

Costurile de construire sunt rezonabile pentru ca structura este destul de simpla.

Aceasta versiune de proiect de casa nu are prevazut un garaj, insa, la solicitarea beneficiarului se poate adauga un garaj pentru una sau doua masini. De asemenea, proiectul se poate realiza in oglinda si se pot face si alte modificari, in functie de nevoi si dorinte.

Proiecte asemanatoare

Compare listings

Compare