Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

Recomandat
Recomandat

Proiect casa Parter (3 dormitoare) – Nadia – 204mp

Descriere si suprafete

Casa viselor tale este una spatioasa, cu spatii practice, bine organizate care sa asigure un flux potrivit al activitatilor? Atunci proiect casa parter Nadia este pentru tine! Simplu si in acelasi timp elegant, va deveni acel spatiu pe care sa-l consideri, cu adevarat acasa.

Accesul frontal se realizeaza prin intermediul unui hol ce conduce direct in zona de zi. Aceasta este concepute in stil open space, format din bucutarie si living cu loc de luam masa. In living, exista posibilitatea de a realiza un semineu ce va oferi o nota de eleganta si caldura. Din living se poate iesi pe terasa acoperita, cu posibilitatea de gratar/semineu, o zona perfecta pentru a bea cafaua in tihna sau a organiza o petrecere cu prietenii. Este prevazuta, ca si intrarea, cu coloane ce trimit cu gandul la casele mediteraneene. Aerul romantic este pus in valoare si prin folosirea de arcade.

Zona de noapte este separata de cea de zi, fiind compusa din 3 dormitoare. Dormitorul matrimonial beneficiaza de baie proprie si dressing iar celelalte 2 dormitoare sunt deservite de un grup sanitar.

Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru masini deoarece acest proiect casa parter are un garaj dublu incorporat.

Cu o suprafata desfasurata de 204mp si o suprafata utila de 172,10mp recomandam acest proiect de casa pentru familiile cu 4-6 membri. In functie de dorintele si de nevoile tale dar si de terenul disponibil, se poate modifica si personaliza.

Specificatii tehnice generale

Regim de inaltime
Parter

Dormitoare
3

Bai
2

Suprafata construita
204 mp (fara terasa)

Suprafata desfasurata
204 mp

Suprafata utila
172.10 mp

Suprafete utile Parter

Vestibul
7.26 mp

Spalatorie / Spatiu tehnic
9.96 mp

Bucatarie
13.97 mp

Living + Dining
35.26 mp

Hol
8.81 mp

Baie
7.73 mp

G.S.
4.22 mp

Dormitor matrimonial
17.56 mp

Dressing
3.06 mp

Dormitor
13.67 mp

Dormitor
14.23 mp

Garaj
36.37 mp

Terasa
26.05 mp

Proiecte asemanatoare

Compare listings

Compare