Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

Proiect casa Parter si Mansarda (3 dormitoare) – Thea – 225mp

Descriere si suprafete

Thea este un proiect casa atat de spectaculos incat, cu greu, poate fi descris in cuvinte. Arhitectura nordica, placarea cu piatra naturala si/sau lemn si terasele extrem de generoase ii dau un aer elegant dar prietenos si iti creaza sentimentul de acasa.

Suprafata utila a casei este de 172mp insa aceasta se poate dubla deoarece suprafata mansardei se poate transforma in zona locuibila. Casa este prevazuta si cu un garaj lipit insa, daca terenul pe care urmeaza sa fie realizata este prea ingust, se poate renunta la el. In acest mod, rezulta o casa mai mica si mai compacta.

In imediata apropiere a zonei de acces, exista un grup sanitar si o camera de depozitare. Aici pot fi lasate cumparaturile, fara a mai fi transportate prin intreaga casa ori pantofii plin de noroi, in zilele ploioase. Pentru ca o casa practica este usor de intretinut.

Zona de zi include o bucaterie open space si un living extrem de generos, cu spatiu de luat masa. De aici se poate iesi intr-o terasa acoperita, perfecta pentru un gratar cu prietenii sau o masa cu intreaga familie. Zona de noapte este separata, asigurand un loc potrivit pentru odihna din 3 dormitoare, din care unul matrimonial, cu dressing si terasa proprie si o baie comuna dar spatioasa.

Specificatii tehnice generale

Regim de inaltime
Parter + Mansarda

Dormitoare
3

Bai
2

Suprafata construita
225 mp

Suprafata desfasurata
>225 mp

Suprafata utila
172 mp

Suprafete utile Parter

Vestibul
4.66 mp

Depozitare
5.85 mp

Grup sanitar
4.08 mp

SAS
3.66 mp

Hol
12.21 mp

Bucatarie
12.52 mp

Living + Dining
37.29 mp

Baie
6.86 mp
Dormitor matrimonial
13.90 mp
Dressing
5.38 mp
Dormitor
12.37 mp
Dormitor
12.70 mp
Garaj
40.93 mp

Proiecte asemanatoare

Compare listings

Compare