Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) - Olivia - 154mp

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Olivia – 154mp

Proiect casa Parter si Etaj (4 dormitoare) – Olivia – 154mp

Descriere si suprafete

Daca esti in cautarea unui proiect pentru o casa spatioasa si eleganta iti spunem ca tocmai l-ai gasit. Proiect casa P+1E Olivia are o arhitectura moderna, simpla si curata insa, in acelasi timp, spectaculoasa. In functie de preferintele tale, poti alege intre o fatada placata cu lemn si o fatada ventilata.

Cu o suprafata desfasurata de 278mp si o suprafata utila de 182mp acest proiect a fost conceput pentru familiile numeroase, care au nevoie de spatiu pentru activitatile comune dar si pentru momentele de liniste. 

Intrarea in casa se poate face si din garajul dublu incorporat, acest aspect fiind foarte util mai ales in zilele reci sau ploioase. 

La parter regasim un living cu loc de luat masa si o batarie open space, ce poate fi inchisa, cu usurinta, daca se doreste si un grup sanitar de serviciu. Din living se iese pe terasa generoasa unde se poate lua masa, amplasa o masa de ping-pong sau chiar un balansoar. Pe langa acestea, mai exista un dormitor cu baie proprie si spatiu de depozitare, ideal pentru persoanele in varsta, cu mobilitate reduse sau chiar pentru copiii mici, daca se doreste evitarea accesului la scari. In cazul in care lucrezi de acasa, te vei bucura sa afli ca acest proiect include si un birou.

Zona de noapte de la etaj cuprinde un dormitor matrimonial, cu dressing si baie proprie, plus alte doua dormitoare ce au in comun o baie si o spalatorie. Toate camerele au acces catre balconul ce inconjoara casa, oferind spatiu suficient pentru activitatile dorite. Doar imagineaza-ti cat de frumos ar fi sa citesti o carte, relaxandu-te pe sezlong, chiar pe propria terasa.

Este un proiect pe care il recomandam si atunci cand, in apropierea terenului pe care urmeaza a fi amplasata casa, exista o padure sau un lac deoarece asigura o priveliste extraordinara.

Specificatii tehnice generale

Regim de inaltime
Parter + Etaj

Dormitoare
4

Bai
4

Suprafata construita
154 mp

Suprafata desfasurata
274 mp

Suprafata utila
182 mp

Suprafete utile Parter

Vestibul
5.65 mp

Casa scarii + Hol
10.57 mp

Hol
3.16 mp

Birou
8.69 mp

Bucatarie 
10.76 mp

Living + Dining
31.80 mp

Dormitor
12.38 mp

Baie
6.78 mp

Depozitare
6.19 mp

Grup sanitar
2.02 mp

Garaj
27.39 mp

Suprafete utile Etaj

Casa scarii + Hol
12.83 mp

Spalatorie
4.84 mp

Depozitare
4.17 mp

Dormitor
13.96 mp

Dormitor matrimonial
17.11 mp

Dormitor
17.62 mp

Baie
7.47 mp

Baie
6.91 mp

Proiecte asemanatoare

Compare listings

Compare