Contact - Hauze - Arhitectura, Structura si Instalatii

Contactează-ne pentru a te pune în legatură cu un arhitect

Lasă-ne un mesaj și vei fi contactat în maxim 24 de ore.

Și tu te-ai săturat de firmele neserioase? Ei bine, la Hauze lucrurile au fost construite altfel, pentru a putea oferi clienților doar experiențe premium. Promptitudinea și profesionalismul sunt cele care ne caracterizează cel mai bine. Tocmai de aceea, arhitecții noștri răspund rapid oricărei cereri primite și stabilesc cu exactitate soluții ingenioase pentru a definitiva rezultate de succes. Indiferent de complexitatea proiectului, echipa Hauze este gata să inoveze prin eficiență în domeniul construcțiilor. Te așteptăm să intri în contact cu noi:

–         Dacă deții un teren și îți dorești să demarezi proiectul de construire al unei case. De cele mai multe ori, este dificil să definitivezi pe cont propriu locuința perfectă. Tocmai de aceea, specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a evita orice fel de problemă sau eroare de natură tehnică.

–         Îți dorești să recompartimentezi un apartament. Schimbările în materie de stil de amenajare sunt cele care te vor ajuta să reîmprospătezi aerul din locuință. Dacă îți dorești mai mult spațiu pentru tine și familia ta, echipa Hauze te va ajuta să regândești așa cum se cuvine spațiul.

–         Îți dorești să închizi balconul conform procedurilor legale. Personalul calificat de la Hauze respectă cu rigurozitate fiecare prevedere de natură legislativă. În cazul în care apar modificări, specialiștii vor acționa în consecință. Locul va arăta așa cum ai visat mai repede decât ai fi crezut.

Contacteaza-ne

În contextul expansiunii virusului COVID-19, echipa Hauze a luat măsurile de siguranță potrivite. Întâlnirile fizice pot fi stabilite telefonic. Locația este situată în Ion Filibiliu 12 București. Spațiul avut la dispoziție se dezinfectează periodic, iar personalul este dotat cu echipament special de protecție. Clienților li se oferă indicațiile necesare pentru a fi evitate cu succes cazurile de infectare. De asemenea, ori de câte ori intervin nelămuriri în privința procesului de realizare a proiectelor, poți completa rapid un formular online. Hauze încearcă să se adapteze constant la noile imperative digitale, pentru un plus de siguranță și funcționalitate.

Compare listings

Compare