Anteproiect, investitie minima castig maxim - Hauze - Proiecte case, arhitectura, structura si instalatii

Anteproiect, investitie minima castig maxim pentru un proiect de casa

Pachetele noastre de proiectare contin acest Anteproiect, ce este si ce face veti afla in articolul de mai jos.

Ce este anteproiectul ?

Anteproiectul este forma initiala a oricarui proiect de arhitectura, este un start corect, o verificare si o analiza a documentelor dumneavoastra, este intocmirea corecta a dosarul pentru obtinerea Certificatul de Urbanism si desigur transformarea schitelor dumneavoastra intr-un proiect, in adevaratul sens al cuvantului.

Avantaje, pretul si valoarea anteproiectului

Pretul acestuia este aproximativ 10% din valoarea finala a proiectului dumneavoastra si va fi scazuta din contractul final. Valoarea, insa, este mult mai mare pentru ca va ofera consilierea, analiza documentelor, intocmirea dosarului pentru certificatul de urbanism si studiul de solutie ce cuprinde o varianta de proiect (planuri si perspective 3D).  Nu uitati ca un start corect va aduce mult mai multe avantaje financiare si mai putine batai de cap. Asa cum am detaliat si am specificat in acest articol, intocmirea dosarului pentru Certificatul de Urbanism este foarte importanta. Daca acest dosar impreuna cu documentatiile pe care le contine nu sunt intocmite corect, nu veti putea construi garajul dorit sau gardul, astfel incat sa fie legal. Tot acest start eronat, dupa cum vedeti, atrage dupa sine mai multe cheltuieli si batai de cap inutile.

Alte avantaje

Pe langa faptul ca va ofera un start corect el are o forma contractuala separata fata de contractul pentru intocmirea dosarului de autorizatie si executie.

Practic dumneavoastra contractati si platiti 10% din valoarea aproximativa a proiectului final, castigand consilierea, analiza documentelor, dosarul de CU si o solutie de arhitectura. Pe langa asta mai castigati si independenta contractuala pentru faza urmatoare, adica elaborarea proiectului complet. 

Dupa terminarea acestei etape de anteproiect, dumneavoastra puteti alege sa continuati cu noi sau nu, fara a avea un contract semnat pe o suma mult mai mare de bani si pe o perioada mai indelungata de timp.

De exemplu, daca proiectul pe care il doriti va avea aproximativ 150mp construiti desfasurati, atunci anteproiectul va avea un pret de aproximativ 150 euro.

Cum procedam?

Simplu! Stabilim o intalnire la care trebuie sa veniti cu documentele necesare astfel incat sa le putem verifica. Desigur, puteti sa le trimiteti ulterior si pe email.

Pe langa documentele necesare daca aveti orice fel de schita, care sa reprezinte un proiect de casa, la care v-ati gandit si l-ati desenat, cu atat mai bine.

Nu trebuie sa fiti intimidati sau stanjeniti pentru desenul dumneavoastra. Am primit de la beneficiarii nostri schite reprezentand proiectul pe care il doreau sub diferite forme: pe foaie de matematica, pe foaie velina chiar si in Excel (da, Office Excel), deci nu este absolut nici o problema.

Daca in urma intalnirii considerati ca doriti un anteproiect, facem un contract, urmand ca in urmatoarele cateva zile sa analizam actele dumneavoastra, sa intocmim dosarul pentru CU si sa elaboram o prima solutie de arhitectura (pe baza a ceea ce am stabilit la intalnire).

Multumim si va asteptam la o intalnire.

Share

Contacteaza-ne

Prin prisma pandemiei Sars-Cov2, intalnirile vor avea loc doar cu programare telefonica, intr-o locatie in care se respecta masurile de protectie impotriva raspandirii virusului, situata la Piata Ion Mihalache, Bucuresti.

Compare listings

Compare